Oppnevning av Lokayukta å bli gjort innen kort tid, sier CM Jai Ram Thakur

0
64

Himachal Pradesh Chief Minister Jai Ram Thakur. (Express Bilde av Prem Nath Pandey/Fil)

Relaterte Nyheter

  • Rettigheter kroppen til Anna: Sjekk fakta på staten, Mamata
  • Nye Lokayukta Bill vist i U’khand hus
  • Sarin fortalte AAP å se på Lokayukta utkast til ny Lov

Himachal Pradesh Chief Minister Jai Ram Thakur på mandag sa hans regjering har forpliktet seg til sin politikk med “null toleranse” mot korrupsjon og en lokayukta ansatt i staten kort tid. I samspill med mediapersons på ferdigstillelse av 100 dager på kontoret, han sa de spørsmål som er nevnt i BJP er “lade ark” mot den forrige Kongressen regjeringen i staten har vært referert til avdelinger opptatt av, og nødvendige tiltak vil bli tatt etter å ha fått rapporter. Han forsikret at det ikke ville bli noen politisk vendetta.

Beskrive statens finansielle situasjon er en stor utfordring, Thakur sa foruten å hindre unødvendig utgifter, har regjeringen vært svært skeptisk på oppnevning av styreledere/vice formenn i styrene og selskaper. På ansettelse av Administrerende statssekretær (CPS), han sa alle aspekter vil bli studert, men ingen avgjørelse er tatt enda.

“Regjeringen omhyggelig unngått utgifter på nye biler. I motsetning til den forrige regjeringen, vi gjorde ikke kjøpe nye biler og drastisk redusert utgiftene med renovering av boliger for prester og andre embetsmenn,” chief minister sa. Thakur sa 100 dager var for kort periode til å bedømme resultatene av en dispensasjon, men hans regjering har tatt flere avgjørelser og tiltak, og lanserte 28 nye ordninger i denne tiden.

“En mål-basert veikart har blitt utarbeidet og regjeringen ville følge den kraftig og paucity av midler vil ikke være tillatt å komme i veien for utvikling,” sa han.

Når du blir bedt om å kommentere resultatene av hans ministre, Thakur sa hele regjeringen var å jobbe som team, og han ville gi full karakterer til hver statsråd.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App