WBBSE Madhyamik examens 2018 begint vandaag, hier zijn enkele last minute tips

0
64

Meer dan 11 lakh studenten om te verschijnen voor Madhyamik onderzoek 2018. (Representational afbeelding)

Gerelateerd Nieuws

  • CBSE Raad examen 2018: Klasse 12 studenten Chemie papier lastige, gemengde reacties

  • UP-Board class 10 en 12 examen 2018 resultaten release in April

  • WBBSE Madhyamik examens trapt af ‘zonder incident’

De West-Bengalen Raad van Secundair Onderzoek (WBBSE) zal het gedrag van de Madhyamik onderzoek 2018 van 12 Maart. Dit jaar, zo veel als 11,02,921 studenten zitten voor hun klas 10 examen, die op 21 Maart. Vorig jaar, het aantal kandidaten die verscheen vorig jaar was 1071846.

Door vorig jaar de vraag van het lek, de WBBSE heeft strenge maatregelen. De studenten zullen niet worden toegestaan om het onderzoek plaats met alle elektronische gadgets zoals mobiele telefoons. Daarnaast invigilators ook storten op hun mobiele telefoons met de directeur van hun respectieve instellingen.

De vraag papieren mogen worden geopend om 11:40 uur, vijf minuten voorafgaand aan hun uitkering aan de kandidaten. Studenten worden in hun vraag publicaties van 11:45 en zij kan alleen maar schrijven hun papieren van 12 uur tot 3 uur.

De vraag papier pakketten zijn uitgerust met een microchip, die stuurt een waarschuwing naar de server zo snel als de verzegeling is verbroken. West-Bengalen Raad van bestuur van het Secundair Onderwijs President Kalyanmoy Ganguly vertelde verslaggevers dat de microchip zal worden gelegd op een sticker op de verzegelde envelop met de vraag papieren.

“De speciaal ontworpen enveloppen worden met GPS-functionaliteit, omsloten door een zeehond. Als de verzegeling is verbroken, worden de gegevens doorgegeven aan de centrale server van de controle kamer van de Raad kantoor hier,” Ganguly zei.

 

Dit jaar, het aantal meisjes verschijnen voor het onderzoek van dit jaar is 6,21,266 die is veel hoger dan de jongens (4,81,555). Het aantal van het onderzoek centra in de staat is 2,819.

Last minute tips

— Time-management: besteed niet te veel tijd in het beantwoorden van een vraag. Als u ergens geplakt bent, sla die vraag en proberen die je zelfverzekerd bent. Het bijwonen van de rest vragen tegen het einde, wanneer heb je tijd over.

— Raak niet in paniek: niet nadenken over de onderwerpen die je zwak of links. Concentreren op de gebieden waar je vol vertrouwen over en onderhouden van uw rust in het examen.

— Handhaven van een positieve gemoedstoestand: het Houden van een positieve houding is heel erg nodig en nuttig is. Niet alleen verhoogt uw moreel, maar u ook helpen bij het beantwoorden van vragen in de best mogelijke manier.

— Niet te vergelijken met de antwoorden: Na uw papier is, te vermijden en het bespreken van hetzelfde met uw collega ‘ s. Dit is zo omdat in het geval u uw antwoord onjuist is, kan demoralise je en kan je angstig. Dit in ruil invloed kunnen zijn op uw volgende examen voorbereiding.

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd