Theni skogbrann LIVE Oppdateringer: dødstallene stiger til 10 CM Palaniswamy kunngjør lindring av Rs 4 lakh til pårørende av døde

0
54

Theni skogbrann LIVE Oppdateringer: redningsaksjoner er i gang på stedet.

Dødstallene i Theni skogbrann i Tamil Nadu er Kurangani distriktet har steget til 10, tjenestemenn bekreftet mandag kveld. Distriktet collector ‘ s office har også gitt ut en liste over navn som identifiserer de som er skadet, så vel som de som fortsatt skal spores.

Minst 65 trekkere fra Chennai, Coimbatore og Tirupur ble fanget på søndag i en brann som feide gjennom Tamil Nadu, skog, grenser til Kerala. Mange av dem ble antatt å være studenter, ansatte og familier med barn. Tjenestemenn sa hendelsen ble først rapportert av noen av trekkers over mobiltelefoner til deres familier, som varslet politiet, som ble lansert rescue rundt 5.30 pm.

Forsvarsminister Nirmala Sitharaman sa at IAF hadde blitt bedt om å hjelpe redningsaksjonen. “Å svare på forespørselen fra Hon @CMOTamilNadu på skog-brann-relatert problem — 20 studenter er fanget i Kurangani, Theni distriktet. Instruert @IAF_MCC å hjelpe i redning og evakuering. Den Sørlige Kommandoen er i kontakt med Oppsamler av Theni,” hun twitret.

Snakker med journalister, Sitharaman sa minst fire helikoptre er klar til å fortsette redningsaksjoner på mandag morgen. “Vi sender 10 kommandosoldater å nå stedet ved midnatt med tilstrekkelig medisinsk hjelp,” sa hun.

 1. 10:05PM
  12 Mar 18

 2. 9:01PM
  12 Mar 18
  Kongressen President Rahul Gandhi tweets:

 3. 8:02PM
  12 Mar 18
  Lindring pakker for skadde

  CM Palaniswamy har annonsert en erstatning av Rs 1 lakh for dem som led alvorlige skader og Rs 50 000 for de med mindre skader.

 4. 7:59PM
  12 Mar 18
  Regler må følges for å angi skog: Govt

  Trekking ekspedisjon til alle skogareal eller wildlife sanctuary i Tamil Nadu, vil fra nå av, krever forhåndsgodkjenning fra Skog og Dyreliv myndigheter en offisiell sa. Ifølge tjenestemenn, de som ønsker å gå på en trekking-turen til slike hill områder har til å gjelde konservator av skog eller distriktet skog offiser på forhånd. De har for å liste ut kontakt-adresse, blod gruppe, og helsemessige problemer, hvis noen.

 5. 6:51PM
  12 Mar 18
  Se: IAF chopper presset inn i tjenesten

 6. 6:29PM
  12 Mar 18
  Dødstallene øker til 10

  Dødstallene i skogen brann stiger til 10. CM Palaniswamy lanserer en erstatning av Rs fire lakh til pårørende av den omkomne.

 7. 5:02PM
  12 Mar 18
  Trekking organiserer kontor funnet stengt

  ‘Frivillig’ organisasjon som antas å ha arrangert den ulykksalige “trekking” – ekspedisjonen, som ble funnet var stengt, og politiet sa på mandag. Ni personer, som var en del av “trekking” – ekspedisjonen, som ble drept i skogen brann. Politiet sa et par av tjenestemenn var autorisert til å gjøre henvendelser på kontoret av gruppen på Palavakkam men funnet det å være lukket.

 8. 2:29PM
  12 Mar 18

  Indian Coast Guard Dornier-fly frittliggende til Madurai til å bidra i søk og redningsaksjoner, i tilfelle enhver eventualitet. Dornier-fly gjennom loudhailers rådgivning fiskere i Tamil Nadu og Kerala kysten for å gå tilbake til nærmeste havn, IAG twitret.

 9. 1:46PM
  12 Mar 18

  Tjenestemenn sa at de var strandet blant 65 trekkere, spredt over Kolukkumalai i nærheten Munnar i Kerala og Theni i Tamil Nadu. Turen var organisert av flere grupper uavhengig av hverandre uten availing tillatelse fra Tamil Nadu skogen avdelingen, hevdet en offisiell.

 10. 12:46PM
  12 Mar 18
  Trekking organiserer tatt i forvaring: kilder

  Rajesh, en av arrangørene av en Chennai trekking klubben, har blitt tatt i forvaring av politiet i forbindelse med Theni skogbrann tragedie som drepte minst ni trekkere som var en del av uavhengige trekking grupper, Politiet kilder fortalte Indian Express.

 11. 11:59AM
  12 Mar 18

  Forsvarsminister Nirmala Sitharaman sa mandag at IAF reddet og brakt tilbake 27 av 36 fanget studenter. De jordiske restene av ni studenter som døde i skogen brann har også blitt brakt tilbake av IAF.

 12. 11:33AM
  12 Mar 18

  National Disaster Management Myndighet sa mandag at 27 studenter som hadde blitt reddet, hvorav 9 døde. Søk og redningsaksjon for de resterende 12 studenter fortsette.

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd