Sjette rett dag av utvasking i Lok Hus

0
66

Union Hjem Statsråd Rajnath Singh på stortinget i dag (Express Bilde av Praveen Jain)

Den Lok Hus ble hevet for dagen mandag midt fortsetter protester fra regionale parter over ulike problemer. Det var den sjette rett dag av utvasking av saksbehandlingen i nedre hus siden den andre etappen av den Økonomiske Økten begynte på Mars 5. Høyttaler Sumitra Mahajan første hevet Huset umiddelbart etter at Spørsmålet Time startet som TRS, TDP, AIADMK og YSR-Kongressen medlemmer stormet Godt bærer plakater og oppvokst slagord til støtte for sine krav.

Det var ingen la opp i protestene som Huset møttes igjen på formiddagen, men Høyttaleren gikk videre med saken, blant annet innføring av to regninger ved Minister of State for Finans Shiv Pratap Shukla, midt din.

AAP leder Sanjay Singh på Stortinget i dag (Express Bilde av Praveen Jain)
Jeg&B Statsråd Smriti Irani på Stortinget i dag (Express Bilde av Praven Jain)

Bhartruhari Mahtab av BJD imot innføringen av Flyktning Økonomiske Lovbrytere Regningen, sier dets bestemmelser brutt borgernes grunnleggende rettigheter, og at det er basert på forutsetningen av “skyldig til det motsatte er bevist”, og ikke den andre veien rundt. Han stilte spørsmål ved levering av beslaglegge eiendeler av en anklaget før han var det motsatte er bevist. Imidlertid, Shukla sa disse bestemmelsene kan være debattert under diskusjonen på regningen, og introduserte den regningen. Kort tid etter dette, Huset ble hevet.

Forsvarsminister Nirmala Sitharaman på Stortinget i dag (Express Bilde av Praveen Jain)

Den Lok Hus har vært vitne til lignende scener siden Mars 5 med opposisjonspartiene i tillegg til TDP, som fortsatt er medlem av den herskende NDA om det har trukket ut av den sentrale regjering, som å oppdra en rekke problemer, for eksempel spesielle status for Andhra Pradesh, forbedret reservasjoner i Telangana og konstitusjon av Cauvery river-styret for å avgjøre Tamil Nadu er vann tvist med naboer.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App