PM Modi, Emmanuel Macron wijden TOT de grootste zonne-energiecentrale

0
59

Op de zonne-energiecentrale in Mirzapur op maandag. (PTI Foto)

Gerelateerd Nieuws

  • PM Modi condoles ondergang van Stephen Hawking, zegt dat zijn vastberadenheid en vasthoudendheid geïnspireerd alle

  • Het congres slaat BJP over Sukma aanval

  • Dag 7: Huis verstoring gaat, Oppn leiders schrijven naar de Luidspreker

De franse President Emmanuel Macron vloog naar beneden naar Varanasi met Premier Narendra Modi op maandag tot de oprichting van de staat de grootste zonne-energiecentrale in de naburige wijk Mirzapur. Hij bracht de rest van de dag verkennen van de tempel, stad, met de conclusie dat zijn vier dagen in de bilaterale bezoek aan het land.

De twee leiders belandden in Varanasi rond 11 uur en dan vloog naar Mirzapur, waar ze opende de 75 MW zonne-energiecentrale gebouwd met franse hulp in het kader van de Internationale Solar Alliance (ISA) programma op een geschatte kostprijs van Rs 600 crore. Het genereren van zonne-energie was een van de 14 pacten de twee leiders hadden ondertekend Rashtrapati Bhawan op zaterdag.

Bij terugkomst in Varanasi, Modi en Macron bezocht de Deen Dayal Upadhyay Handicraft Centre, waar dans drama ‘ s werden opgevoerd voor de hoogwaardigheidsbekleders, en ambachtslieden toonden hun kunst. Rond 2.30 uur, de twee leiders reden naar Assi Ghat waar juichen leerlingen van de school en de lokale bewoners stonden langs de straten, zwaaiend met ballonnen en vlaggen van India en Frankrijk. Volgens een APK-rapport, Macron kreeg een traditioneel welkom bij het douchen van de bloemblaadjes, en een Shehnai overweging.

Macron en Modi, begeleid door de Chief Minister Yogi Adityanath, dan aan boord van een cruise boot versierd met bloemen die zeilde langs de oever naar beneden te Dashashwamedh Ghat. Dansen en optredens gevoerd elke ghat en de vlaggen van de twee landen versierd de banken. Macron bekeken afleveringen van Ramleela en overweging van de Ramcharitmanas door artiesten tijdens het passeren van Tulsi Ghat. Op Prabhu en Chetsingh ghats, de aflevering van de eerste preek van Boeddha tot zijn vijf discipelen werd uitgevaardigd.

Na de twee leiders hadden lunch in een Hotel Taj Nadesar, Modi en Adityanath gericht op een grote publieke bijeenkomst op de DLW tuin, het bedanken van de “mensen van Banaras voor de uitbreiding van hun welkom in Frankrijk”.

(Met PTI-Ingangen)

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App