Noord-Korea gezien ‘voorzichtig’ in de aankondiging van houding over komende toppen: Seoul

0
59

De noord-koreaanse leider Kim Jong-un (L) en de AMERIKAANSE President Donald Trump (Bestanden/Vertaalbureaus)

Gerelateerd Nieuws

  • Maximale druk op Noord-Korea tot vooruitgang, zegt ONS officiële

  • Noord-Korea spreekt niet of brengen ‘beste deal’, zegt Donald Trump

  • ‘Verandering door toenadering’ is mogelijk op het koreaanse Schiereiland

Noord-Korea stilte op zijn aanstaande toppen met de Verenigde Staten en Zuid-Korea is waarschijnlijk te wijten aan voorzichtig over het organiseren van haar standpunt met betrekking tot de vergaderingen, het Zuid-koreaanse Ministerie van Hereniging gezegd dat op maandag. “We hebben het niet gezien, noch ontvangen een officiële reactie van de Noord-koreaanse regime met betrekking tot de Noord-Korea-VS-top,” zei Baik Tae-hyun, woordvoerder voor het ministerie, in een reguliere persconferentie.

“Ik heb het gevoel dat ze het naderen van deze zaak met de nodige voorzichtigheid en ze hebben tijd nodig om te organiseren van hun standpunt.”

Noord-koreaanse media opgemerkt door een bezoek van een hooggeplaatste delegatie uit Zuid-Korea vorige week, maar geen dekking is gezien van Kim Jong-Un uitnodiging om te voldoen aan de AMERIKAANSE President Donald Trump of Zuid-koreaanse President Moon Jae-in om te discussiëren over de toekomst van Pyongyang ‘ s kernwapenprogramma.

Trump afgesproken met Kim Jong-Un aan het einde van Mei en de twee korea ‘ s houdt een top eind April. Een locatie nog niet is beslist voor de Noord-Korea-VS top terwijl Kim Jong-Un en de Maan zal voldoen aan de wapenstilstand dorp Panmunjom die de grens tussen de twee korea ‘ s.

Noord-en Zuid-Korea overeengekomen te houden werken spreekt hamer uit de gegevens van de inter-koreaanse top, maar de twee korea ‘ s nog niet officieel gesproken sinds de Zuid-koreaanse delegatie terug uit het Noorden vorige week, Baik zei.

De Noord-officiële persbureau is loofden inspanningen tussen het Noorden en het Zuiden te ontdooien relaties, maar staat media blijven waarschuwen de Verenigde Staten en Japan tegen de oorlog-mongering.

De retoriek in het Noorden van de staat van de media is tam, maar in vergelijking met eerdere bedreigingen van vorig jaar, dat ging zo ver als te zeggen Pyongyang zou vuur raketten af om de omgeving van het grondgebied van de V.S. van Guam als uitgelokt.

De Zuid-koreaanse ambtenaren die Kim op uitnodiging van Washington een bezoek aan de leiders van China en Japan deze week een update uit te voeren op de gesprekken.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App