NEET 2018: Registreringen utløper i dag, sjekk ut nyeste MCI varsel

0
86

NEET 2018 er planlagt å holdes Mai 6

Relaterte Nyheter

  • CBSE NEET 2018: Korreksjon anlegget tilgjengelig til Mars 16, gjøre endringer på cbseneet.nic.i

  • CBSE NEET 2018 registrering for å ende i morgen, gjelder på cbseneet.nic.i

  • NEET 2018 kriterier: Delhi High Court opphold CBSE er varsling, studenter, kan søke om eksamen

NEET 2018: registrering for NEET 2018 vil avsluttes i dag og anlegget for å betale avgift vil være tilgjengelige frem til 13. Mars 2018. Men challan har til å være generert i dag. Som per en melding utgitt av Medical Council of India, noen Indisk student som planlegger å ta opptak i et medisinsk universitet utenfor India på eller etter 1. juni 2018 er nødvendig å bruke for og kvalifisere deg i NEET 2018 eksamen.

Videre, Central Board of Secondary Education (CBSE) har avklart at alle kandidater som har lov til å søke på nettet uten Aadhaar kort eller Aadhaar påmelding antall. Andre relevante ID-en kan brukes i stedet for Aadhaar-kortet.

Beslutningen kommer etter høyesteretts ordre som akseptert Sentrum ‘ s påstand er at studentene kan være tillatt å sette inn andre relevante ID-en. Den Nasjonale Valgbarhet cum Inngang (NEET) UG vil bli gjennomført på søndag, Mai 6, 2018. Vinduet for korreksjon vil nå være tilgjengelig fra 15. Mars til 17 (lørdag).

NIOS studenter og de som er over 25 år kan også gjelde for NEET men om de kan sitte i de medisinske inngang test er utsatt for Høyt kjennelse.

Les | Taktikk, intelligens og grundig studie metode for å hjelpe deg med å score godt

Pedagogisk kvalifisering

Aspirantene skal ha gått i klasse 12 eller tilsvarende eksamen med fysikk, kjemi, biologi/bio-teknologi og engelsk individuelt. Videre, de må ha oppnådd minimum 50 prosent merker tas sammen i fysikk, kjemi og biologi/bio-teknologi på kvalifiserende eksamen.

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd