Naresh Agarwal ‘Naachney Wali’ jibb Jaya Bachchan opprører BJP: Men det er ikke noe nytt for ham

0
53

File bilde av Naresh Agarwal.

Nektet Rajya Hus billett av Samajwadi Partiet, senior leder Naresh Agarwal sluttet seg til Bharatiya Janata Party på mandag. Opprørt på SP favorisere Jaya Bachchan over ham for Rajya Hus nominasjon, Agarwal tok en jibb på skuespiller-slått politiker sa hans gamle parti hadde ført ham med noen “som brukes til å danse i filmene”.

Mens håndtere media på BJP-hovedkvarteret i New Delhi, i syv-tiden MLA fra Hardoi valgkrets sa, “jeg har blitt sammenlignet med de som dans og arbeid i filmer,” i et tydelig angrep på Bollywood-skuespiller. Agrawal begrep som Rajya Hus medlem er avslutningen på 2 April.

Hans bemerkning, men ikke gå ned godt med ledere av hans nye parti. Senior leder Sushma Swaraj velkommen Agarwal om bord, men sa at hans kommentar er ikke akseptabelt.

Dette er kanskje ikke for første gang at Agarwal har snakket hans vei inn i en kontrovers. Fra å knytte navn av Hinduistiske guder med alkohol tyder på at tidligere Indiske marineoffiser Kulbhushan Jadhav var en terrorist, han har alltid utløses rad med sin uansvarlige uttalelser.

Her er noen av Agarwal er kontroversielle bemerkninger gjort i fortiden

Lynsjing debatt: Et massivt opprør brøt ut i Rajya Hus i fjor, da SP MP knyttet navnene som er av Hinduistiske guder med alkohol. Han har fortalt om en hendelse i 1991, da han besøkte en skole som ble omgjort til et fengsel. Han sa navnene på noen Hinduistiske guder knyttet til noen typer alkohol var skrevet på veggen på skolen. Peker mot egne benken, Agrawal sa disse linjene ble skrevet av “folk”.

Lese – | Nektet Rajya Hus billett, Naresh Agarwal dumper Samajwadi Fest for BJP

BJP medlemmer, inkludert statsråder, krevde en unnskyldning fra SP-medlem, og rope at de ikke vil la noen “fornærmelse Hinduistiske Guder.” Parlamentarisk Affairs Minister Ananth Kumar sa Agrawal har såre følelser av majoritetsbefolkningen i landet.

Triple Talaq: Naresh Agarwal trakk flak for å kalle Muslimske kvinner krevende strenge lover mot Triple Talaq som ikke-Muslimer og BJP støttespillere. Den Muslimske kvinner som var til stede på Rajya Hus galleriet for å se de tre Talaq debatten ble betegnet som BJP tilhengere av Agarwal.

Kulbhushan Jadhav: Agarwal opprettet en politisk storm det siste året ved å likestille tidligere Indiske marineoffiser Kulbhushan Jadhav, som er i Pakistan fengsel i påstått spionasje tilfelle, med en terrorist. “Hvis Pakistan har erklært Kulbhushan Jadhav som en terrorist i sitt land, og de vil behandle ham som en. I vårt land også, vi skal behandle terrorister i lignende måte. Terrorister må behandles strengt,” Agarwal hadde sagt. Han gikk også med på å stille spørsmål media, sier hvorfor det var bare Jadhav som ble gitt så mye oppmerksomhet når det var så mange andre Indianere som vansmekter i Pakistanske arresten.

Shakti Mills gjeng-voldtekt: Agarwal utløste en kontrovers over den brutale Mumbai gjeng-voldtekt i 2013 etter at han sa at kvinner som trengs for å betale oppmerksomhet til deres klær for å unngå å bli voldtatt. Agarwal sa også at kvinner bør ikke bli for påvirket av fjernsyn. “Jeg bare sa at lover ikke kan stoppe alt, selv samfunnet er nødt til å komme frem. Til tross for lovene i landet, hvorfor er ikke tilfeller av drap, plyndre og voldta å stoppe i landet?” sa han senere avklart.

Lese – | Rajya Hus meningsmålinger: Naresh Agarwal å bli BJP skjemmer SP, BSP er tall spillet; her er hvordan

“Filmene viser slike scener der en far og en sønn som ikke kan se sammen. Landet bør tenke på om vi er klare til å godta vestlig kultur eller ikke. Vi bør også diskutere ulempene ved vestlig kultur,” la han til.

Tehelka sak: Henvisning til Tehelka sex-skandalen og Tarun Tejpal tilfelle, Agarwal sa at bedrifter er nå redd for å ansette kvinner. Han la til at kvinner er avslørende klær var ansvarlig for voldtekt hendelser til en stor grad. “Kvinner bør kle seg mer hensiktsmessig, slik at de ikke trekke uønsket oppmerksomhet,” sa han.

“Media snakker bare om seksuell trakassering, men baksiden til dette er at mange organisasjoner er nå redd for å ansette kvinner,” la han til.

Diskriminerende bemerkninger: I 2013, politisk leder kommet seg i trøbbel når han brukte en nedsettende betegnelse for kvinner mens du tar en graver på BJP er så prime ministernivå kandidat og tidligere Gujarat Chief Minister Narendra Modi. Agarwal sa, “I landsbyen min, det er en som sier at hvis du spør en **** for velsignelser, vil hun spørre deg om å bli som henne. På samme måte BJP er ber alle om å bli som dem.” Nasjonale Kommisjonen for Kvinner (NCW) sendt et varsel til den daværende SP-leder til å forklare hans krenkende bemerkningen om kvinner.

 

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd