ICSI wordt een nieuwe syllabus, hier zijn de hoogtepunten

0
70

ICSI-President samen met de centrale raad lid de Heer Ashish

Gerelateerd Nieuws

  • ICSI CS leidinggevende, professional examen 2017 resultaten verklaard, arbeidster, de dochter onder de top 5

  • ICSI CS Foundation December examen 2017 resultaten verklaard, controleren scores op icsi.edu

  • ICSI CS foundation examen 2017 resultaten uit Delhi Garima Vaish en Indore is Qasim Saif veilig de LUCHT 1

Instituut van de Secretarissen van India (ICSI) is een nieuwe syllabus voor de secretaris van de vennootschap (CS) de uitvoerende en de professionele programma ‘ s, met ingang van 1 Maart 2018. De nieuwe syllabus omvat de innovatieve concepten van kern -, aanvullende en hybride onderwerpen. Het eerste onderzoek onder de nieuwe syllabus zal worden uitgevoerd in December 2018 juni 2019 respectievelijk.

Nieuwe syllabus

De nieuwe syllabus bestaat uit acht papers op het uitvoerend niveau en negen papers op professionele, waaronder een paper te worden gekozen door de studenten van de acht electieve papieren. De optie omvat:

— Banking – Recht & Praktijk

— Verzekering – Recht & Praktijk

— Rechten van intellectuele Eigendom – Wetgevingen en Praktijken

— Forensische Audit

— Direct Fiscaal Recht & Praktijk

— Arbeidsrecht & Praktijk

— Taxaties & Business Modelling

— Insolventie – Recht en de Praktijk.

Onderwerp met de titel ‘Multidisciplinaire Case Studies’ zal worden van belangrijke wetenschappelijke waarde, aangezien het zal helpen fenomenaal in de ontwikkeling van het begrip en de analytische vaardigheden van de studenten in het oplossen van de verschillende kritieke problemen waarmee zij te maken kunnen krijgen in hun professionele carrière.

Syllabus hoogtepunten

1.) De metamorfose van het theoretische naar het praktische aanpak

2.) Indrinken het innovatieve concept van de kerngebieden voor de secretarissen, bijkomende kern – gebieden gelieerd aan de kerngebieden en de hybride combinatie van kern en aanverwante gebieden

3.) Invoering van nieuwe vakken, zoals bijvoorbeeld — jurisprudentie, de interpretatie en de algemene wetten; het opzetten van bedrijven en sluiting; financieel en strategisch management etc

4.) Electieve onderwerpen zijn opgenomen in de nieuwe syllabus. Electieve onderwerpen gericht op het bankwezen, verzekeringen, taxatie, business modellering, insolventierecht, arbeidsrecht en forensische audit zal gaan een lange manier in het verbeteren van de professionele mogelijkheden voor secretarissen

Verdeling van onderwerpen

Kernthema ‘ s: De doelstelling is het creëren van expertise in de toekomst governance professionals. De volgende is gegeven nadruk, ondernemingsrecht, effectenrecht, Insolventierecht, FEMA en GST.

Bijkomende onderwerpen: Het doel is het creëren van kennis in om ondersteuning te bieden aan de kerngebieden. De volgende gebieden vallen onder de Aanvullende – accounts, financiën, belastingen, economische, zakelijke en commerciële wetten en zakelijke en financiële management.

Hybride onderwerpen: De doelstelling is te zorgen voor integratie van de kern-en ondersteunende gebieden. De onderwerpen zullen dekken – het opzetten van de bedrijfsvoering, governance, risk en compliance management, opstellen, pleidooien en optredens, secretariële controle en due diligence, herstructurering en insolventie, resolutie, corporate funding, zakelijke geschillen, enz.

De resultaten van CS-examen voor de uitvoerende en de professionele programma ‘ s voor 2017 zijn uitgebracht op 25 februari. De examens werden afgenomen in December vorig jaar. De all India top positie in de professionele programma werd verkregen door Twinkle Vijay Chandariya van Thane en executive programma, de eerste positie werd bevestigd door Deepak Jain van Hisar.

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd