Himachal Pradesh Budget: BJP-regeringen att fördela klubbor, säger Kongressen

0
58

Inledde debatten om Budgeten förslag, Kongressen Lagstiftaren partiledare Mukesh Agnihotri sade Bharatiya Janata Party (BJP) regeringen måste sluta med sina “smekmånad” – period.

Relaterade Nyheter

  • UPP Bye-valresultat 2018: Naresh Agrawal är induktion i BJP ansvar för motgångar, säger Sanjay Raut

  • Bye-valresultat reaktioner LIVE UPPDATERINGAR: Vi acceptera människor som dom kommer att se över våra brister, säger UPP CM Yogi Adityanath

  • UPP valresultatet 2018: Kallt Gorakhpur, Phulpur slå värmen på BJP inför sommaren

Oppositionen Kongressen på måndag smällde BJP-regeringen i Himachal Pradesh Församlingen för vad man sade var “distribuera klubbor” genom att starta småaktiga system och bad att istället krita ut en färdplan för backen statens utveckling.

Inledde debatten om Budgeten förslag, Kongressen Lagstiftaren partiledare Mukesh Agnihotri sade Bharatiya Janata Party (BJP) regeringen måste sluta med sina “smekmånad” – period.

Att hävda att den Budget som lagts fram av Chief Minister Jai Ram Thakur på Mars 9 saknade riktning, sade han: “regeringen har gett klubbor i namn av små system. Du har ändrat namnen på några av de befintliga systemen bara att ta en kredit. Budgeten är tyst om den ekonomiska förvaltningen och resurs generation. Chief Minister kommer att köra regeringen genom att ta lån och är starkt beroende av Centrum för att få hjälp. Regeringen måste mobilisera finansiering från den Nationella Demokratiska Alliansen regeringen i Centrum på den tidigaste så det kanske inte får tillräckligt med tid efter juli-augusti sedan allmänna val området på grund av 2019.”

Kongressen ledare sade att det har varit många fall av mord och brott mot kvinnor under de senaste två månaderna. “Medan oppositionen, BJP var avgörande för brott under föregående Kongress regeringens sikt”, sade han.

Senare, Chief Minister slog tillbaka. “Under Kongressen regel, pensionerade officerare var hantera (CM) office. Men på mitt kontor, det finns ingen pensionär.” Han sa att han var förvånad över att Kongressen var så kritisk mot sin regering när det var vid rodret för bara två månader.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App