CBSE NEET 2018: Correctie faciliteit beschikbaar tot en met 16 Maart, wijzigingen in cbseneet.nic.in

0
49

NEET-UG 2018: De inschrijving voor de NEET vandaag gesloten als het examen is gepland om te worden uitgevoerd op zondag 6 Mei.

Gerelateerd Nieuws

  • NEET-2018: Registratie eindigt vandaag, check out de nieuwste MCI merken

  • CBSE NEET 2018 registratie aan het einde van morgen, van toepassing op cbseneet.nic.in

  • NEET-2018 criteria: Delhi High Court blijft CBSE meldingen, studenten kunnen zich aanmelden voor het examen

De Centrale Raad van het Secundair Onderwijs (CBSE) is het verstrekken van een eenmalige mogelijkheid om al die kandidaten die hebben de verkeerde informatie in hun NEET UG aanvraagformulier. Zelfs na de afgifte van duidelijke instructies fouten werden ontvangen in de vormen en dit is de laatste gelegenheid wordt geboden om de noodzakelijke veranderingen. De faciliteit is alleen beschikbaar tot en met 16 Maart (11:50 uur) cbseneet.nic.in. Na afloop van de termijn, zal niemand in staat zijn om eventuele details. De inschrijving voor de NEET vandaag gesloten als het examen is gepland om te worden uitgevoerd op zondag 6 Mei.

In de laatste ontwikkelingen, CBSE ook duidelijk gemaakt dat alle kandidaten kunnen online solliciteren zonder Aadhaar kaart of Aadhaar inschrijving nummer. De beslissing komt nadat het Hooggerechtshof de opdracht aanvaard het Centrum van de stelling dat studenten kan worden toegestaan om te storten andere relevante Id.

Elke kandidaat kan wijzigingen kunnen worden aangebracht in de details, zoals de staat-code van de geschiktheids -, categorie -, en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen status -, middellange-en examencentrum.

Uitzonderingen

Identificatie Identiteit

Wie heeft ingevuld aanvraagformulier met Id ‘ s andere dan aadhaar kaart, ik.e paspoortnummer, rantsoen: creditcard nummer, bankrekening nummer en aadhaar inschrijving aantal zal in staat zijn om hun aadhaar nummer of aadhaar inschrijving nummer.

Degenen die reeds hebben ingevuld aanvraagformulier met aadhaar kaart en de kandidaten met de nationaliteit van de vreemdelingen, de OCI ‘s, PIO en de NRI’ s geen wijzigingen meer aanbrengen.

De geboortedatum en het geslacht

Wie heeft ingevuld aanvraagformulier met Id ‘ s andere dan aadhaar kaart, ik.e paspoortnummer, rantsoen: creditcard nummer, bankrekening nummer en aadhaar inschrijving aantal zal in staat zijn om correcties te maken. Kandidaten die hebben gevuld van het aanvraagformulier met aadhaar kaart kan geen wijzigingen aanbrengen, zoals de datum van de geboorte is vergelijkbaar met aadhaar kaart.

NEET-UG is uitgevoerd voor de toelating tot de MBBS/BDS cursussen in India in de medische/tandheelkundige hogescholen uitgevoerd met de goedkeuring van de Medische Raad van India/Dental Council van India. Het examen zal worden uitgevoerd in het Hindi, engels, Urdu, Gujarati, Marathi, Oriya, Bengaals, Assamees, Telugu, Tamil en Kannada. Sinds vorig jaar, CBSE gemaakt Aadhaar kaart verplicht voor de registratie. Dit is echter niet van toepassing in Jammu en Kasjmir, Assam en Meghalaya. Voor de NRIs, het nummer van je paspoort is vereist voor hetzelfde.

 

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd