BSF officieren leiden van een luxe levensstijl op je hoede! Je kan onder kijken

0
54

Het land de grootste grens bewaken van kracht voert regelmatig een vertrouwelijke uitoefening van het identificeren van de ambtenaren met verdachte referenties. (Foto weergave)

Gerelateerd Nieuws

  • BSF man gedood in Pak vuren
  • BSF man branden in de buurt CM Omar Abdullah ‘ s verblijfplaats, aangehouden door J&K politie
  • Verward Indiase toeschouwers vertelde ‘Chinese band heeft barsten’

BSF functionarissen die leiding geven aan een “luxe” levensstijl of zijn leden van dure clubs zou worden aangeduid als ‘verdachten’ onder een nieuwe waakzaamheid rijden geïnitieerd door de kracht die bewakers gevoelige Indiase grenzen met Pakistan en Bangladesh. Een deel van de ambtenaren genoemd deze criteria als “belachelijk”.

Het land de grootste grens bewaken van kracht voert regelmatig een vertrouwelijke uitoefening van het identificeren van de ambtenaren met verdachte of referenties voor zich overgeeft aan corrupte praktijken, maar een aantal nieuwe parameters zijn onlangs toegevoegd voor het maken van de roemloze lijst van schaduwrijke personeel voor 2017. Bronnen zei dat de laatste beweging is gekomen in de achtergrond van de arrestatie van een senior BSF Officier die (MEDE) door de CBI voor zijn vermeende nexus met smokkelaars terwijl zijn plaatsen langs de Indo-Bangla grens in West-Bengalen. Hij werd gearresteerd door de centrale sonde agentschap met Rs 45 lakh in geld zo snel als hij kwam een trein aan in zijn geboortedorp in Kerala.

De nieuwe waakzaamheid schijf plan geïnitieerd door de kracht, ook benaderd door PTI, gevraagd had al het veld formaties van de kracht — en dan vooral die op de twee grenzen te identificeren van dergelijke ambtenaren en terug rapporteren aan het hoofdkantoor hier. Een ambtenaar die leidt een luxe levensstijl, heeft vergaard activa in verhouding tot zijn inkomen of het lid van een kostbare club zal worden genoemd in de “overeengekomen lijst” van de verdachte officieren, een hoge ambtenaar zei onder vermelding van het plan. Ook de bevelhebber of officieren die “zeer vaak gooien overdadige feesten” of zijn leden van “zeer dure clubs” zal worden gemarkeerd als verdachten, zei hij.

Een ambtenaar die voldoet aan de mensen met wie hij of zij beschikt over de officiële relaties, thuis of in een hotel zal ook worden geïdentificeerd als dat met twijfelachtige referenties, zei de ambtenaar. “Dit is een oefening die wordt uitgevoerd normaal te identificeren en de onrechtvaardigen te stellen of zwarte schapen in de kracht. Echter, een aantal tips om verdachten zijn onlangs toegevoegd.

“Het ziet er belachelijk als een corrupte ambtenaar kan zijn sporen uit te wissen slim dan gooien overdadige feesten of met het lidmaatschap van een dure club,” een kracht die ambtenaar zei. De waakzaamheid van plan voegt er aan toe dat deze rode vlaggen ‘ slechts indicatieve en niet uitputtende triggers te identificeren van een verdachte officier in de meer dan 2,5-lakh personeel sterk paramilitaire eenheid.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App