Boeken van alle godsdiensten in het school curriculum: Maneka Gandhi aan HRD

0
59

Minister Maneka Gandhi heeft voorgesteld om zijn boeken van alle godsdiensten die in het leerplan van de school als ook het verlenen van morele wetenschap klassen.

Gerelateerd Nieuws

  • India om getuige te zijn van een toename in het huren van de activiteit: Enquête

  • India Inc verbeteren van diversiteit op de werkvloer, focus op het behoud van vrouwelijke werknemers

  • HRD te zoeken maandelijkse rapport over de ragging klachten, tevredenheid van ouders

Met het motief van het bevorderen van meer religieuze verdraagzaamheid onder de studenten, minister Maneka Gandhi heeft voorgesteld de HRD ministerie om boeken van alle godsdiensten die in het leerplan van de school als ook het verlenen van morele wetenschap klassen. Odisha de Minister van Onderwijs Badri Naryan Patra was ook aanwezig op de vergadering en stelde voor het wijzigen van het curriculum in een manier om ‘onderschrijven de gevoelens van religieuze tolerantie en patriottisme”.

“Het bevorderen van tolerantie tussen studenten die behoren tot verschillende religies, de minister (Gandhi) voorgesteld morele wetenschap klassen en religieuze boeken van alle godsdiensten, zodat studenten kunnen beginnen met het waarderen van andere religies,” een officiële documenten van de vergadering lezen.

Andere suggesties opgenomen met vegetarisch menu voor de mid-dag maaltijden geserveerd in scholen, zeggende: ‘Jai Hind’ in plaats van ‘aanwezig mam of sir’ tijdens de aanwezigheid op school en de herstructurering van de NCERT syllabus waarde te garanderen en cultuur gebaseerd onderwijs.

De suggestie werd gemaakt door het kind en de ontwikkeling van de minister op de 65e vergadering van de Centrale Raad van Advies van Onderwijs (CABE) onlangs. Het is het hoogste besluitvormingsorgaan in de onderwijs sector.

 

— Met de ingangen van PTI

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd