Airtel VoLTE service gelanceerd in Kolkata: Hoe krijgen, lijst van compatibele apparaten

0
68

Airtel VoLTE service gelanceerd in Kolkata: Hoe krijgen, lijst van compatibele apparaten

Airtel heeft aangekondigd de formele start van de VoLTE of Voice over LTE-diensten in Kolkata, en het bedrijf zegt dat het de ondersteuning van meer dan 100 populaire 4G-smartphone modellen voor dezelfde. Rivaal Vertrouwen Jio heeft een geheel 4G VoLTE netwerk, en anderen zoals Vodafone zijn ook de uitrol van de VoLTE service aan hun netwerken.

Airtel VoLTE werkt via 4G en stelt de klanten in de stad Kolkata om te genieten van HD-kwaliteit spraakoproepen. Klanten kunnen bellen met een mobiele, vaste netwerk met behulp van Airtel VoLTE, zegt het bedrijf. Airtel VoLTE compatibel op telefoons van de populaire merken zoals Apple, Samsung, OnePlus, en Xiaomi, enz.

“We zijn zeer verheugd met de verlenging van onze VoLTE voetafdruk te Kolkata met de lancering van onze diensten vandaag. Als aanvulling op onze wereld-klasse 4G-netwerk, VoLTE zal toevoegen aan de ervaring van de klant en ons assortiment van de smartphone-aanbod,” Sameer Anjaria, CEO, West Bengal & Odisha, Bharti Airtel, zei in een persverklaring.

Hoe te krijgen Airtel VoLTE op Kolkata

Voor Airtel klanten in Kolkata die willen upgraden naar VoLTE, ze moeten eerst naar Airtel.in/volte en controleren of het apparaat compatibel is. Als het apparaat wordt vermeld op de lijst, dan is het Airtel klant moet ervoor zorgen dat ze een upgrade hebt uitgevoerd naar het mobiele apparaat operating software naar de nieuwste versie. Deze update van de fabrikant zal ervoor zorgen dat de VoLTE werkt op de mobiele telefoon.

In iOS-gebruikers zullen moeten gaan naar Instellingen -> Mobiele Gegevens> Mobiele Data-Opties -> Schakel 4G -> Zet op Spraak En Data. Op Android, zal de optie in het Instellingen -> Mobiel Netwerk -> Zet op de VoLTE oproep, afhankelijk van de fabrikant. Gebruikers moeten een Airtel 4G SIM-voor dezelfde, en mensen met een dual-SIM-toestellen zal hebben om het in te voegen in het SIM-slot 1 en netwerk-modus moet worden ingesteld als “4G/3G/2G (Auto)”.

Airtel zegt dat het zal geen extra VoLTE en oproepen worden gefactureerd per bestaand plan of packs voordelen. De VoLTE netwerk kan worden genoten door prepaid-en postpaid-klanten en in het geval van niet-beschikbaarheid van het 4G-netwerk, Airtel VoLTE oproepen automatisch overschakelen naar 3G/2G-netwerk.

Airtel zegt dat het zal geen extra VoLTE en oproepen worden gefactureerd per bestaand plan of packs voordelen.

Airtel VoLTE in Kolkate: Lijst van compatibele apparaten

Apple is compatibel met iphone: iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s 6s en Plus, iPhone 7 en 7 Plus, iPhone 8 en 8 Plus. Apple iPhone X wordt ook ondersteund.

Samsung compatibele telefoons: samsung Galaxy A5 2017, Galaxy A7 2017, Samsung A8, Galaxy A9 Pro. In de J-serie, de lijst bevat de Samsung J7 2015, J7 2016, J7 Prime, J2 Pro, J5 Prime (16/32 GB) , J5 2016 , J7 Max, J7 Nxt, J2 2015 en J2 2016. De lijst bevat ook de Samsung Galaxy C9 one touch Pro, Galaxy Op 8, Galaxy On Nxt, Galaxy Op Max, Galaxy C7 Pro en de Galaxy A8+. Het bevat ook Een Tabblad 2, Samsung Galaxy S6, S6 rand langs met S7 en S7 rand compatibel.

Xiaomi de compatibele telefoons: De lijst bevat Mi Max, Mi Max Prime, Redmi Y1, Redmi Y1 lite, Mi-Mix 2, Mi A1, Redmi Noot 4, Redmi 5A, Mi Max 2, Redmi 4, Redmi 4A en Redmi Opmerking 5 Pro.

OnePlus’ compatibele telefoons: OnePlus 5T, 5 en OnePlus 3T en 3 worden ondersteund.

Oppo ‘ s compatibele telefoons: Oppo F3, A71, F3 plus, F5, F5 Jeugd, F5 6GB RAM variant, de nieuwere A83 en A71 (3GB RAM) optie worden ondersteund.

Vivo de compatibele telefoons: Vivo ‘ s Y55L, V5, V5s, Y66, V5Plus, Y55S, V7, Y69, Plus V7 en Y53 worden allemaal ondersteund.

HMD Global compatibele telefoons: Nokia 2, Nokia 6 en Nokia 8 worden ondersteund voor Airtel 4G VoLTE.

Karbonn de compatibele telefoons: A40 Indiase,Titanium Jumbo, K9 Smart Yuva, Titanium Jumbo 2, K9 Smart Grand, Titanium Frames S7, Yuva 2, A9 Indische en Aura Strak Plus.

Lava ‘ s compatibele telefoons: Z25, Z80, Tijdperk 2V, Z90, A44, Z70, Z60, TIJDPERK 3 en ERA 3X

Tecno de compatibele telefoons: Kamon ik, Kamon ik LUCHT

Celkon de compatibele telefoons: Smart 4G, Uniq, Cliq 2,Swift 4G, en de Snelle 4G+

Lephone compatibele telefoon: W10,W7 en W2

Micromax Canvas 2 is ook ondersteund. Gionee de A1 en Oplossingsschema ‘ s Aqua Leeuw N1 worden ook ondersteund. Zen ‘ s M72 Smart en Bewonder de Eenheid en de itel A40 worden ook ondersteund. De Eer Bekijk de 10 zal ook ondersteuning Airtel VoLTE. Infinity WARM S3, HOT S3B die ook compatibel zijn met het netwerk.

Voor de nieuwste Technologie, Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd