AIIMS MBBS 2018: Correctie van de faciliteit eindigt vandaag, veranderingen maken aiimsexams.org

0
61

AIIMS MBBS 2018: De faciliteit zal niet langer beschikbaar na vandaag (5 uur).

Gerelateerd Nieuws

  • AIIMS MBBS 2018: Registratie eindigt vandaag, van toepassing op aiimsexams.org

  • AIIMS MBBS 2018: Registratie eindigt morgen, van toepassing op aiimsexams.org

  • Tripura minister Khagendra Jamatia overlijdt

AIIMS MBBS 2018: De inschrijving voor de AIIMS (All India Institute of Medical Sciences) MBBS colloquium doctum examen afgesloten op 5 Maart en al die kandidaten die had correcties gemaakt te worden in hun toepassing vormen, maar hebben nog niet klaar, zijn verplicht dit te doen door vandaag zelf op aiimsexams.org. De faciliteit zal niet langer beschikbaar na vandaag (5 uur). Er werd opgemerkt dat, zelfs na het versturen van sms ‘ jes en e-mails veel kandidaten hadden niet klaar zijn met hun aanvraagformulier of noodzakelijk correcties. Daarom waren ze krijgt nog een kans om te doen het nodige van 8 Maart tot 12. De definitieve status van de gecorrigeerde vorm zal worden geupload op 20 Maart.

Het examen is gepland om te worden uitgevoerd op 26 en 27 voor toelating tot MBBS cursus bij AIIMS New Delhi, Patna, Bhopal, Jodhpur, Bhubaneshwar, Rishikesh, Raipur, Guntur (Andhra Pradesh) en Nagpur (Maharashtra).

Er zijn 800 zitplaatsen beschikbaar zijn in de hierboven genoemde instituten en de resultaten worden verwacht voor een release in juni. Het online examen (computer based test) zal worden uitgevoerd in twee shifts per dag (9 uur tot 12:30 uur en 3 uur tot 6:30 uur) in de verschillende centra in het hele land.

Examen patroon

Natuurkunde: 60 vragen

Chemie: 60 vragen

Biologie: 60 vragen

Algemene kennis: 10 vragen

De geschiktheid en logisch denken: 10 vragen

Voor al het laatste Onderwijs Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd