I Chhattisgarh rally, Arvind Kejriwal viser arbeid i Delhi skoler

0
68

Med skoler og helse-et satsingsområde for myndighetene i Delhi, Kejriwal sa tidligere tilstand av “Delhi skoler var enda verre enn Chhattisgarh”. (Express Bildet)

MED MONTERING valget i Chhattisgarh kommer opp dette året, Aam Aadmi Partiet nasjonal convener og Delhi Chief Minister Arvind Kejriwal holdt sitt første rally i staten på søndag.

Han anklaget både BJP og Kongressen, de to viktigste partene i staten, av å være hånd-i-hanske i korrupsjon og refererte flere ganger til sin regjeringens arbeid i Delhi, spesielt i skolene. Han sa nå til og med “rike mennesker ønsker å sende sine barn til offentlige skoler”.

Adressering rundt 5000 mennesker på Vitenskap College Bakken her, sa han, “Denne mengden har ikke kommet for å høre meg. Jeg er ingen, jeg har ikke noe verdt. De har kommet til å rykke regjeringen i Raman Singh. De forteller sin smerte med denne regjeringen… det er et spørsmål om skam som i en stat som har kull, stål, diamanter, de unge har ingen jobber, og folk er fattige.”

Med skoler og helse-et satsingsområde for myndighetene i Delhi, Kejriwal sa tidligere tilstand av “Delhi skoler var enda verre enn Chhattisgarh”. “Men nå er rike mennesker som ønsker å sende sine barn til offentlige skoler. Dette er hva en regjering kan gjøre. Det er en korrupt regjering i Chhattisgarh og Kongressen sitter i BJP fang… Chhattisgarh leverer strøm, men i Delhi som har ingen produksjon av sine egne, våre elektrisitet er mye billigere,” sa han.

AAP er Chhattisgarh i lade, Delhi Arbeids Minister Gopal Rai, sa at det var ingen annen stat hvor opposisjonen og regjeringen var dette delaktige i “loot av staten”. “Vi hadde advart Raman Singh at hvis han ikke behandle bønder vel, vi ville utslette ham i 2018… vi tar det ansvaret som vi vil ikke tillate deg å stjele mining rikdom fra staten. Fra Mars 23, for en måned, vil vi gå fra dør-til-dør i en Ghar Ghar Jabo, Badlav Labo-programmet”.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App