Delhi University prosjekter fast over BGI nikk

0
62

Universitetet Gir Kommisjonen bygger på ITO i New Delhi. (Express Bildet)

Delhi University byggeprosjekter er fast i en limbo som Universitetet Gir Kommisjonen ikke har gitt sitt samtykke, siterer ingen tildeling av midler.

I en Executive Council (EF) møte på januar 30, universitetet hadde godkjent 17 prosjekter til en pris av Rs 305.76 crore. BGI-hadde DU bedt om å revurdere den abstrakte kostnaden av foreslåtte prosjekter. Etter at prosjektene ble vedtatt av EU på februar 14, BGI skrev til DU Registrar. The Indian Express har en kopi av brevet, som vil bli presentert i EF-møte mandag.

“For nye byggeprosjekter (Rs 216.07 crore) forslaget ikke er avtalt, så det er ingen tildeling av midler. Det kan imidlertid betraktes som neste året, med forbehold om tilgjengelighet av midler fra MHRD. For byggeprosjekter, forslag ovenfor Rs 75 lakh må plasseres før BGI stående komité,” brevet sa.

DU har også å gjøre kost justert for pågående byggeprosjekter som er godkjent under XII Plan. “For pågående XII plan byggeprosjekter, kan beløpet kreves ved DU er Rs 103.60 crore — som BGI tildelt Rs 36.88 crore i 2017-18. Universitetet er i behov av ekstra Rs 68 crore, som ikke er tilordnet. Derfor er forslaget om kun Rs 36.88 crore kan være enige om,” BGI-sa.

Det sa også at det ikke kan tillate re-disponering av enten OBC utvidelse tilskudd til byggeprosjekter eller Excellence Grant.

BGI også bedt om universitetet til å omstrukturere sine forslag til finansiering i form av lån fra Høyere Utdanning Finansiering Agency (HEFA). Dette er også satt på dagsorden i EU-møte, kilder sa.

“Dette skjedde fordi de pengene som hadde kommet til DU ikke kunne utnyttes på grunn av administrative ineffektivitet. Nå har vi til å stole på lån fra HEFA for utbygging av infrastruktur… De større implikasjon av dette er å øke elevenes avgift, Rajesh Jha, et EU-medlem, sa han.

For alle de nyeste Utdanning Nyheter, last ned Indian Express App