CAG-rapporten på telesektoren var grov overdrivelse: Chidambaram

0
60

P Chidambaram i Bengaluru sa at CAG-rapporten på telesektoren var en grov overdrivelse, og den politiske vri gitt til det er at det koster landet. (Foto: ANI)

Kongressen leder og tidligere Union Minister S Chidambaram på søndag sa at CAG-rapporten på telesektoren var en “grov overdrivelse”, og landet var betaler prisen for den politiske vri gitt til problemet med politiske partier.

“CAG-rapporten på telesektoren var en grov overdrivelse. Jeg tror vi klarte ikke å behandle en virksomhet problem som en virksomhet problem. Det var veldig praktisk for noen politiske partier for å gi det en politisk vri og hele landet er å betale prisen for det,” Chidambaram sa i Bengaluru.

77-siders rapport på 2G spektrum tildeling ‘svindel” var uten tvil en av de største bulker i UPAs armour og var en av de største faktorene som fører til anti-incumbency mot UPA i 2014 Lok Hus valg. Den CAG-rapporten hadde hevdet skjevheter i spektrum tildeling og innblandet så Union Minister En Raja, så Telecom Sekretær og andre store navn, og anklager dem for å forårsake massive tap for det offentlige exchequer. Nylig, men alle de tiltalte ble frifunnet av retten.

Sett på den siste PNB svindel og Nirav Modi, sa han: “Det er alt skjer i en sektor — smykker. Sentrale aktører synes å ha kommet fra en tilstand–Gujarat. Det er ikke skjer på tvers av sektorer og stater. Selvfølgelig, folk har blitt hjulpet på noen nivå. Hvem eller hvordan hjalp, jeg har ingen bevis.”

På de kommende valgene i Karnataka, Chidambaram sa at folk trengs for å stille vanskelige spørsmål til dagens regjering hevder at den lever i fornektelse.

“I Gujarat, spurte de noen vanskelige spørsmål. Jeg tror den neste muligheten til å stille spørsmål kommer i Karnataka. Vi bør begynne å stille vanskelige spørsmål. Med mindre flere og flere mennesker spør spørsmål til stede govt det vil fortsette å leve i fornektelse,” sa han.

Legge vekt på Kongressen’ sterke resultater i Gujarat valget nylig, han antydet partiet er fokusert på å Karnataka, den siste store statlige den holder i kraft. Ta en graver på Statsminister Narendra Modi er pakora analogi over jobbskaping, sa han, “De vet at det er en mangel på jobber. De anser som selger “pakoras’ som jobber. Det er som å legge til salt i sår.”

Med ANI innganger

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App

© DVS. Online Media Services Pvt Ltd