Bhaiyyaji Joshi met de naam RSS-secretaris-generaal voor de vierde keer

0
58

Bhaiyyaji Joshi

Gerelateerd Nieuws

  • RSS-s-president manmohan Vaidya en Mukundji met de naam Sahsarkaryawahs

  • Gebouw Ram Tempel is een ‘zekere’, zegt RSS-algemeen secretaris Suresh Joshi

  • Het primair onderwijs moet alleen worden in Indiase talen: RSS

SURESH ALIAS Bhaiyyaji Joshi, 70, werd opnieuw gekozen RSS-Sarkaryawah (algemeen secretaris) op de Akhil Bharatiya Pratinidhi Sabha (DBP ‘ s) van de organisatie hier op zaterdag. Met deze, Joshi is gelijk aan het maximum aantal van eigendomsrechten — vier op een rek te worden aangeboden aan zittende in de post. Eerder kwam V Seshadri, die de post voor 13 jaar, begin 1987. Joshi werd voor het eerst gekozen Sarkaryawah in 2008, toen Mohan Bhagwat nam Sarsanghchalak.

Deze keer, speculaties waren schering en inslag over de mogelijke verkiezing van Joshi ‘ s vice-Sahsarkaryawah Dattatreya Hosbale als Sarkaryawah. Het werd gezegd dat Joshi is niet het houden van goed en zou vervangen kunnen worden. Sangh bronnen, echter, zei: “Hij is nu fit en is een onderneming van rondleidingen in het hele land. Bovendien, hij heeft niet de wens geuit om af te treden. Ook is hij goed binnen de buitenste leeftijdsgrens van 75 ingesteld door de Sangh voor leiderschap voor verandering. Dus was er geen reden waarom hij zou worden vervangen.”

Sangh ook niet willen wijzigen van het huidige evenwicht tussen zichzelf en de BJP in ieder geval tot het volgende jaar algemene verkiezingen. “De RSS-is de planning van het honderdjarig in 2025. Het is allemaal voor de BJP terug aan de macht in 2019 tot en met het faciliteren van een soepele overgang naar het jaar 2025. Het is waar dat sommige Sangh outfits zoals Bharatiya Majdoor Sangh, Vishwa Hindu Parishad, Bharatiya Kisan Sangh en Swadeshi Jagran Manch hebben gekruiste zwaarden met de Narendra Modi van de overheid op een aantal zaken. Maar de poging in de DBP is om over een vrede tussen alle tenminste tot 2019. Joshi diende de baan beter dan iemand anders”, zei een RSS-insider.

Joshi ‘ s naam werd voorgesteld door Paschim Kheshtra Sanghchalak Jayantibhai Bhadesia en was gedetacheerd door Purva Uttar Pradesh Kshetra Sanghchalak Virendra Parakramadityya. Karyawahas (secretarissen) van Zuiden, Konkan en Assam ondersteund zijn naam. Joshi zal later op de dag uitverkorenen zijn team en een paar kleine wijzigingen of schud dan verwacht.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App