Arun Jaitley vraagt wetgevers om agressief over onderwerpen, niet de mensen tijdens het Parlement debatten

0
49

Ook heeft de Raad geschorst tot en met 30 juni de voorziening voor aftrek van de TDS en de collectie van TCS per e-commerce ondernemers. (Foto: Arun Jaitley)

Gerelateerd Nieuws

  • Staten uitgegeven Rs 28,398 crore als GST vergoeding tot December: Arun Jaitley

  • Rajya Sabha polls: BJP velden 11 kandidaten, gooit roet in oppositie nummers spel

  • Het indienen van GSTR-3B verlengd tot en met juni, e-manier factuur van April: Arun Jaitley

Unie Minister van Financiën Arun Jaitley op zondag gewaarschuwd collega wetgevers tegen targeting individuen in de juridische debatten, toe te voegen dat men moet “agressief op problemen niet van mensen”. Hij zei slechts verklaringen moeten worden vermeden, omdat degenen die er niet in slagen om te bewijzen dat hun aanklachten tegen anderen vaak verliest geloofwaardigheid.

Het aanpakken van een conferentie van Parlementsleden en mla ‘ s in het parlement de Centrale Hal hier, Jaitley zei serieuze gesprekken in het Huis krijgt weinig aandacht in vergelijking tot wat algemeen nieuws van pandemonium in het parlement. Hij zei dat wanneer een persoon het doelwit van een wetgever tijdens een debat in het parlement, een klein deel ligt de show. Maar vandaag de dag, meer in het parlement, de wereld, de focus ligt op het onderwerp van het debat, niet op een persoon, zei hij.

De minister van financiën stelde dat alle landen krijgen een gelijk deel van het centrum belastingen, toe te voegen dat degenen die beweren dat het anders zijn alleen de verspreiding van “valse propaganda”. Hij vroeg ook de wetgevers om te investeren in goed onderzoek te versterken en hun mening over verschillende onderwerpen van debat.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App