TDP-BJP rij hoogtepunten: Voorzitter accepteert aftreden van Raju, Chowdary

0
49

TDP-BJP rij LIVE UPDATES: Andhra Pradesh CM Chandrababu Naidu sprak UUR Narendra Modi op donderdag, na de TDP getrokken uit de Regering. (Express Photo/Prem Nath Pandey/Bestand)

President Ram Nath Kovind, zoals geadviseerd door de Minister-president, aanvaard het aftreden van twee TDP ministers — P Ashok Gajapathi Raju en Y S Chowdary — die ontslag nam uit de Unie Kabinet op donderdag. De President heeft gericht de Minister-president om te kijken na de werken uitgevoerd door de Civiele Luchtvaart van het Ministerie, die werd geleid door Raju. De TDP besloten zich terug te trekken uit de regering deze week, na het Centrum uitgesloten verlenen van Andhra Pradesh “speciale status”.

Express Uitgelegd | Waarom Andhra Pradesh, Centrum kan niet eens op de speciale categorie status

De leden van de TDP, ondertussen bleef verstoren procedure in de Lok Sabha en de Rajya Sabha deze ochtend, wat leidt tot adjournments in beide Huizen. Raju was gezien in de put van het Huis vandaag, samen met zijn collega ‘ s, op een speciale status.

Andhra Pradesh Chief Minister Chandrababu Naidu had een 10-minuten gesprek met PM Narendra Modi op donderdag, na de twee ministers ontslag van de Unie in de Kast. De TDP heeft echter niet teruggetrokken uit van de NDA.

Volg de TDP-BJP rij LIVE UPDATES hier

 1. 6:04PM
  09 Mrt, 18
  TDP op de partij te stoppen centraal ministerie

  Ook na de echtscheiding, de voordelen van hun kinderen, ze zullen met elkaar praten. Zij zullen discussiëren over hun children ‘ s welfare. Hier ook, de mensen van Andhra Pradesh zijn kinderen te Chandrababu Naidu En Narendra Modi: JC Diwakar Reddy (ANI)

 2. 3:40PM
  09 Mrt, 18

  Binnen in het Huis, TDP MPs en Congres-lid KVP Ramachandra Rao gehouden posters veeleisende speciale status te Andhra Pradesh te maken voor de tekorten die voortvloeien uit houtsnijwerk uit van Telengana, persbureau PTI gemeld.

 3. 2:40PM
  09 Mrt, 18

  De beide Huizen van het Parlement zijn geschorst voor de dag, in de nasleep van de protesten van een aantal leden, met inbegrip van TDP leden veeleisende speciale status voor Andhra Pradesh.

 4. 1:53PM
  09 Mrt, 18

  Express Uitgelegd | Andhra Pradesh werd formeel verdeeld door een Wet van het Parlement op 2 juni 2014. Klik hier om te lezen hoe Telangana de vraag leidde tot de splitsing van de staat.

 5. 12:56
  09 Mrt, 18
  Uitgelegd — Waarom Andhra, Centrum kan niet eens op de speciale status

  Heb de Andhra Pradesh Reorganisatie Wet, 2014, hebben de bepalingen voor speciale categorie status van Andhra Pradesh? Nee, dat kan niet. Het is wel te vermelden dat het Centrum zou helpen bij de brug staat een andere bron te dichten.

  Dus, wat doet de 14e Commissie voor Financiën aanbevelen? Het heeft met de ‘speciale categorie’ status voor de staten, met uitzondering van de Noordoostelijke en drie heuvel staten. Voor Andhra, is het aanbevolen dat het Centrum een omzet tekort subsidie voor de periode van de 14e Commissie voor Financiën.

  Dus wat heeft het Centrum aangeboden in de plaats? Het is bereid om de “monetaire equivalent” van een speciale categorie staat op AP.

  Dus waarom doet AP nog steeds aandringen op een speciale status? De TDP zegt haar poging om “speciale status” is een emotionele en sentimentele probleem in de staat.

  Lees meer hier.

 6. 12:44UUR
  09 Mrt, 18
  Voorwaarden van de vervreemding

  “Het onbehagen in de TDP moeten dienen als een waarschuwing bell naar de BJP. Naidu de kosten die kon hij niet krijgen van een afspraak met de PM te bespreken SCS toont de NDA ‘ s coalitie management bij weinig licht. De vervreemding van belangrijke bondgenoten zoals de overheid in de laatste ronde van de termijn moet zorgen dat de BJP,” aldus een redactioneel artikel in De Indian Express vandaag.

 7. 12:41PM
  09 Mrt, 18
  #BusinessAsUsual

  Hier is E P Unny de cartoon in De Indian Express vandaag met Andhra CM Chandrababu Naidu. Klik hier voor meer cartoons.

 8. 12:36
  09 Mrt, 18

  De Lok Sabha en de Rajya Sabha werden verstoord vanmorgen TDP leden gingen hun de vraag voor een speciale status voor Andhra Pradesh. MP Gajapthi Raju, die ontslag nam uit de Unie Kabinet gisteren over de kwestie, was zien staan in de put van het Huis. De Rajya Sabha is verdaagd tot 2.30 uur.

 9. 11:43AM
  09 Mrt, 18

  President Ram Nath Kovind, zoals geadviseerd door de Minister Narendra Modi, heeft ingestemd met het aftreden van de Unie Ministers P Ashok Gajapathi Raju en Y S Chowdary. De President heeft ook geleid dat het werk van het Ministerie van Burgerluchtvaart zal verzorgd worden door de Minister-president.

  De twee TDP leiders had ontmoet UUR Modi laatste avond en gaf hun de brieven van ontslag.

 10. 11:40AM
  09 Mrt, 18

  Welkom op onze live-blog op de rij tussen de Partij van Telugu Desam (TDP) in Andhra Prades en de BJP. Blijf op de hoogte brengen wij u het laatste nieuws en updates van de dag.

© IE Online Media Services Pvt Ltd