Sonia middag neste uke, alle opposisjonsledere invitert

0
66

Kongressen kilder sier Sonia Gandhi er opptatt av at hennes gjester inkluderer ledere av alle topp opposisjonspartiene, inkludert Trinamool Kongressen chief Mamata Banerjee, som ennå ikke bekrefte om hun vil delta.

Relaterte Nyheter

  • Den internasjonale kvinnedagen bringer kort mellomspill å Rajya Hus ruckus

  • Sonia Gandhi til å besøke Raebareli på lørdag

  • Vil spille rolle i å binde opp med andre parter for å beseire BJP: Sonia Gandhi

Midt i arbeidet med regionale parter for å bygge en plattform av ikke-Kongressen, ikke-BJP parter, Kongress-leder Sonia Gandhi har invitert lederne for alle opposisjonspartiene til middag på Mars 13. Farten blir sett på som et forsøk på å bringe en united makt mot BJP. Det var Sonia initiativ som har ført til dannelsen av UPA mot BJP-led NDA.

Gjeldende initiativet kommer når mange store partiene har sluttet hendene for å angripe regjeringen i Stortinget, og når noen regionale partier har gjort arbeidet med å opprette en alternativ plattform, med TRS-sjef og Telangana Chief Minister K Chandrasekhar Rao forslag til nasjonal høring om saken.

“Dette ville være et viktig skritt mot å bringe sammen partene som ønsker å danne en felles front mot BJP,” sa en Kongress som leder. Partiet kilder sier Sonia er opptatt av at hennes gjester inkluderer ledere av alle topp opposisjonspartiene, inkludert Trinamool Kongressen chief Mamata Banerjee, som ennå ikke bekrefte om hun vil delta. Mamata har talt til KCR samt DMK ‘ s MK Stalin for samordning innenfor og utenfor Stortinget.

I henhold til en overordnet opposisjonsleder som snakket på betingelse av anonymitet, er det mulig at NDA alliert TDP også kunne delta på Kongressen leder middag. Selv om TDP er en alliert av NDA, det har blitt med hendene med andre opposisjonspartiene i protester i Parlamentet mot Sentrum over spørsmålet om triple talaq. Partiet har også uttrykt sin forskjeller med regjeringen om en spesiell pakke for Andhra Pradesh.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App