Dingen om te weten vanaf dinsdag de voorverkiezingen in Texas

0
52

Texas begint primaire dit seizoen een voorsprong van 2018 tussentijdse verkiezing, met implicaties voor de Democraten en de Republikeinen gelijk (AP Photo/Bestand)

Texas aftrap primaire seizoen vooruit 2018 tussentijdse verkiezing, met implicaties voor de Democraten en Republikeinen lijken in een verkiezingsjaar dat kan veranderen in de richting van het Congres en statehouses in het hele land voor de laatste twee jaar van President Donald Trump van de termijn.

Dingen die de moeite waard een oogje op dinsdag als Texans stembiljetten:

DE TRUMP-EFFECT EN DEMOCRATISCHE OPKOMST

Democraten blijven de underdog te kloppen Republikeinse ONS Sen. Ted Cruz en Gov. Greg Abbott, maar er is een sterke stijging in de aantallen van de Democratische kandidaten en de kiezers die een afspiegeling is van landelijke impuls voor de linker sinds Trump ‘ s verkiezing.

Er is ten minste één Democratische kandidaat in elk van de congressional district _ 36 _ voor het eerst sinds 1992. Democraten hebben 25 bestreden congres primaries, en de Senaat voorgedragen Beto O ‘ Rourke verhoogd $2,4 miljoen in de laatste drie maanden van 2017 meer dan Cruz $1,9 miljoen termijn.

Geregistreerde Democraten in de minderheid van de Republikeinen in het begin van de stemmen in de meest bevolkte provincies bijgehouden door de staat. Democraten het uitbrengen van meer dan 406,000 stembiljetten in vergelijking met de Republikeinen’ 353,000. In de periode 2014 tussentijdse primaries, Republikeinen boekte een 3-2 voordeel in het begin van de stemming.

“We hebben kandidaten overal, en dat betekent dat we het bereiken van de kiezers die nog niet gehoord van de Democraten in een lange tijd,” zegt Texas Democratische Voorzitter Gilberto Hinojosa. “Dat is een goede zaak voor November.”

De president won Texas tijdens de 2016 voordracht van het proces en van de verkiezingen in November. Nu is hij een centrale figuur in de midterm voorverkiezingen. Republikeinse Congres kandidaten in het hele land hebben toegezegd trouw te Troeven.

Het meest voor de hand liggende in het Republikeinse Huis voorverkiezingen voor zitplaatsen geopend door de aftredende GOP gevestigde ondernemingen. Een voorbeeld is Kathaleen Wand, wie is de running voor een zuid-Texas stoel nu in het bezit van Rep. Ted Poe. Een van haar 30-tweede advertenties afgewisseld met beelden van Trump en de Muur, terwijl een voiceover biedt attributen van de twee: “een Succesvolle zakenman. Succesvolle zakenvrouw. … Praat zwaar (Trump). Wil zwaar (Muur, het hanteren van een geweer). Luid sterk (Trump). Stil en sterk (Muur). Great hair (Trump). Meer haar (Muur).”

NATIONALE DEMOCRATEN IN DE VS. LIBERALE GROEPEN

Het is niet ongewoon voor de Democraten in het Huis van campagne arm te zijn favorieten in een primaire, maar ze stapte verder dan dat onlangs openlijk kritiek op een Democratische hoopvol in een Houston-ruimte zitting gehouden door de Republikein John Culberson.

In een memo online geplaatst, de Democratische Congres Campagne Comité genaamd Laura Moser een “Washington insider” en gestraald haar commentaar gepubliceerd in 2014 Washingtonian magazine artikel. Moser zei dat ze zou “liever haar tanden getrokken uit” in plaats van te leven in het landelijke Paris, Texas. Partij assistenten zeggen dat de opmerkingen zou worden gebruikt door de Republikeinen te maken Moser unelectable in de 7e Congressional District, maar hun tussenkomst heeft teleurgesteld Texas-Democraten, waaronder een aantal van haar tegenstanders.

Liberale groepen hebben ook riep gemeen. Moser is uitgevoerd aan de linkerkant van andere toonaangevende kandidaten en Onze Revolutie, Sen. Bernie Sanders’ politieke organisatie, goedgekeurd haar in het kielzog van de DCCC memo.

De strijd is zeker te intensiveren als Moser in aanmerking komt voor een verwachte afvoer.

GOP HUIS WIJKEN DIE GING VOOR CLINTON

Drie Texas congres zitplaatsen _ het 7e Arrondissement in metro Houston, de 23e District van San Antonio over de grens van het land en de 32e District in de buurt van Dallas-Fort Worth _ zijn onder de 23 Republikeinse gehouden zitplaatsen op nationaal niveau dat zijdig met Hillary Clinton over Troef in 2016 de presidentiële race.

Democraten moeten spiegelen 24 GOP-zetels terug te winnen van een meerderheid in het AMERIKAANSE Huis.

De Houston stoel is waarschijnlijk geleid tot een afvoer. Het is de vraag of Moser, de liberale kritiek op de door de nationale Democraten, is een van de twee kandidaten. De San Antonio-grens land stoel kan opleveren afspoeling, tussen Gina Ortiz Jones, een luchtmacht veteraan, en Jay Hulings, een voormalig federaal aanklager.

BETO O ‘ ROURKE vs. TED CRUZ

Een belangrijke matchup in November zal de Senaat race tussen O ‘ Rourke en Cruz, die gemakkelijk wonnen hun partij nominaties.

Het Democratische congreslid outraised de Republikeinse senator in het laatste kwartaal van 2017 en heeft aangeprezen zijn kandidatuur de grassroots beroep voor Texas Democraten heb niet veel te juichen over de laatste tijd. Cruz, die had slechts nominale primaire oppositie zelf is niet het nemen van de race licht. De senator ook is met behulp van zijn gestalte met aantekeningen in een aantal van de 21 bestreden Republikeinse Huis voorverkiezingen.

Zelfs voordat de polls gesloten dinsdag Cruz hield een conference call te starten zeroing in op O ‘ Rourke als een liberaal het berijden van een golf van de “linkse woede” dat zal niet dragen hem naar de overwinning in Texas

HET VERLIEZEN VAN LEIDERSCHAP

Texas heeft acht zittende kamerleden die niet op zoek naar nieuwe verkiezingen _ zes van hen Republikeinen _ betekenis van de staat met de grootste delegatie zal verliezen, veel ervaring en leiderschap in Washington.

De uitgaande wetgevers zijn krachtige comité stoelen met inbegrip van Jeb Hensarling, 60, die aan het hoofd van het House Financial Services Committee en Lamar Smith, 69, die voorzitter is van het Huis van de Wetenschap, Ruimte en Technologie Commissie.

Elk van hen is afkomstig uit stevig Republikeinse districten, maar ze kunnen worden vervangen door nog meer conservatieve genomineerden. Zowel Hensarling en Smith werden termijn-beperkt van hun voorzitterschap, maar goed blijven uitoefenen veteraan Huis invloed had zij verbleven.

GEMAKKELIJKE WEG

In andere statewide kantoren, Abbott gemakkelijk won de nominatie voor een tweede termijn. Lt.-Gov. Dan Patrick ook geconfronteerd slechts symbolisch verzet en werd verwacht cruise naar de GOP-nominatie. Procureur-Generaal Ken Paxton, die onder misdrijf aanklacht op kosten van securities fraud, is zonder tegenstand in de primaire.

Democraten hebben niet gewonnen van een provinciaal kantoor in Texas sinds 1994, de langste streak in het land.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App