SSC resultaten in de wachtstand tot CBI sondes papier lek vorderingen

0
46

Na de agitatie door studenten, en de interventie van verschillende politieke partijen, de SSC — na een vergadering met Huis Ministerie op zondag — had aanbevolen een CBI-onderzoek. (Express Photo/Abhinav Saha)

Gerelateerd Nieuws

  • INX Media case: CBI beweegt hof voor de narco-test van Karti Chidambaram

  • CBI vragen Simbhaoli Suikers uitvoerend bestuurder

  • Nirav Modi geval: CBI herstellen van documenten in verband met LoU van ‘chawl’

Na het Centrum bestelde een CBI-onderzoek naar beschuldigingen van lekken van vragen in de Gecombineerde Graduate Niveau (Tier II) de onderzoeken die de State Selectie Commissie (SSC) uitgevoerd van februari 17-22, heeft de Commissie besloten het niet te verklaren dat de resultaten tot en met het onderzoek van agentschap voltooit de sonde. SSC Voorzitter Ashim Khurana vertelde De Indian Express, “Er is geen punt waarbij de resultaten bij het CBI is bezig met een onderzoek naar het onderzoek. Wij wensen dat CBI voltooit het onderzoek op zijn vroegst, zodat we het kunnen verklaren van de resultaten.”

Khurana zei dat wanneer het CBI hem benadert met betrekking tot het onderzoek, zal hij vragen de ambtenaren hoe lang ze zal duren om te voltooien van het onderzoek “, want het is een kwestie van de toekomst van de kandidaten”. Eerder op de dag, Unie Minister van Rajnath Singh vertelde verslaggevers, “Wij hebben aanvaard eisen van protesteren kandidaten hebben gegeven orders voor een CBI-onderzoek. Het protest van de studenten moet nu stoppen.”

Na de agitatie door studenten, en de interventie van verschillende politieke partijen, de SSC — na een vergadering met Huis Ministerie op zondag — had aanbevolen een CBI-onderzoek. Het gezonden had het onderzoek tot de aanbeveling aan de Afdeling Personeel en Opleiding, die doorgezonden naar het Ministerie van binnenlandse Zaken.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App