Sneeuw blok, de grootte van een aanhangwagen, valt van dak doden zoon, moeder in Californië

0
54

Olga Perkovic en haar zoon Aaron Goodstein had skiën in de Sierra Nevada in de buurt van de Nevada state line, de Alpine County Sheriff ‘ s Department zei. Ze waren weer thuis zondag een stuk over de grootte van een trailer viel van het dak en begroeven ze onder ongeveer 3 meter (0.91 meter) van sneeuw. (Randy Pench/De Sacramento Bee via AP, Bestand)

Top Nieuws

  • Gelukkige Internationale Dag van de vrouw 2018: Wensen, Quotes, Foto ‘ s, Afbeeldingen, Berichten, Groeten, SMS, Whatsapp En Facebook Status

  • Xiaomi Mi-TV 4A prijs in India begint bij Rs 13,999: Kenmerken, specificaties, aanbiedingen lanceren, enz

  • TDP vs BJP LIVE UPDATES: TDP ministers kans om te voldoen aan PM Narendra Modi vandaag

Een massief blok van sneeuw viel van een dak en begraven van een moeder en haar 7-jarige zoon op slechts enkele meters van de voordeur van hun Noord-Californië mountain condo, autoriteiten gezegd.

Olga Perkovic en haar zoon Aaron Goodstein had skiën in de Sierra Nevada in de buurt van de Nevada state line, de Alpine County Sheriff ‘ s Department zei. Ze waren weer thuis zondag een stuk over de grootte van een trailer viel van het dak en begroeven ze onder ongeveer 3 meter (0.91 meter) van sneeuw.

“Het was een freak accident,” Undersheriff Spencer Tempo maandag gezegd. Hij zei opwarming van de aarde de temperaturen zijn vaak de oorzaak van sneeuw te glijden daken, af en toe verwonden van mensen. Maar hij zei dat noch hij, noch de sheriff kan herinneren schuiven sneeuw ooit het doden van iedereen die in de drie decennia lang ze er geweest.

Tempo zei Perkovic ‘ s moeder, die verblijven in het appartement van de familie van vijf, meldde de paar ontbreekt om ongeveer 6:40 uur, zondag.

Redders gezocht op de nabijgelegen Kirkwood Ski-Resort voor een uur, omdat het paar ‘ s laatst bekende locatie was een skilift, waar ze had gescand hun tickets tegen 4 uur

Tempo zei: het lijkt de twee geskied een “alternatieve” route naar huis van de hellingen die nam ze tussen de gebouwen op een pad dat geplaveid is in de zomer.

Om ongeveer 9 uur ‘ s avonds, een buurman gespot ski handschoenen naast de flat, besefte ze waren onder de sneeuw en belde 911. De moeder, 50, en zoon van San Francisco waren airlifted naar een ziekenhuis, waar ze werden dood verklaard, Tempo gezegd.

Zij waren de derde en vierde sterven skiërs in Californië resorts sinds een grote sneeuwstorm eind vorige week.

De regio ‘ s grootste storm van het winterseizoen gedumpt meer dan 6 meter (1.83 meter) van de sneeuw in het gebied over de afgelopen week, volgens de Kirkwood ski resort, op ongeveer 180 km (290 kilometer) ten oosten van San Francisco.

Kirkwood ambtenaren niet terug te bellen na 5 uur

Lawines ook kort gesloten Squaw Valley en Mammoth Mountain in de afgelopen dagen.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App