SC for å høre Karti Chidambaram bønn i dag

0
65

Karti Chidambaram. (Express Foto: Ganesh Shirsekar)

Relaterte Nyheter

  • Sentrum til Høyesterett: ‘Pensjon, andre ytelser til tidligere Parlamentsmedlemmer begrunnet’

  • Når samtykkende voksne gifte seg, ingen kan forstyrre: Høyesterett

  • Høyesterett: Aadhaar ikke obligatorisk for NEET innmelding, all-India tester

Høyesterett vil høre på tirsdag en henstilling av Karti Chidambaram, sønn av tidligere Union minister S Chidambaram, utfordrende saken er initiert av ED i forbindelse INX Media pode tilfelle. Begjæringen ble nevnt før en benk ledet av høyesterettsjustitiarius India Dipak Misra. Februar 23, domstolen, mens du hører saker som angår CBI saken, nektet å bo i innkallingen utstedt av ED til Karti sier Direktoratet var ikke selv er part i saken.

ED hadde registrert en sak mot ham og andre i Mai i fjor. Det er registrert en Rettshåndhevelse Informasjon Tilfelle Rapport (ECIR), ED tilsvarende av et politi GRAN, mot den anklagede heter i en CBI klage. Disse inkluderte Karti Chidambaram, INX Media og dets direktører, Peter og Indrani Mukerjea.

Benken fast Mars 6 for å høre saken etter senior talsmann Kapil Sibal, som representerer Karti, søkte tid til å sende en riktig program til å utfordre ED saksbehandlingen.

CBI hadde innlevert en FIR i tilfelle Mai 15, 2016, som påstås å være uregelmessigheter i Foreign Investment Promotion Board (FIPB) klaring til INX Media for mottak Rs 305 crore i utlandet midler i 2007 når P Chidambaram var Union finansminister.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App