BJP de teller op PNB fraude: UPA gaf Mehul Choksi, anderen openen importeren van goud

0
50

De Wet van Minister zei dat dit werd gedaan in een tijd toen de exit-polls waren aangeeft dat de Congres-led UPA was het verliezen van de macht, en het was een “lame duck”van de overheid. (Express Foto: Anil Sharma)

Top Nieuws

  • Internationale Dag van de vrouw 2018: Proficiat Wensen, Foto ‘ s, Afbeeldingen, Offertes, Berichten, Groeten, SMS, Whatsapp En Facebook Status

  • Tottenham Hotspur vs Juventus Live score, Live Streaming, UEFA Champions League: Son Heung-min geeft Spurs met 1-0 leiden

  • Irrfan Khan in Mumbai Kokilaben Ziekenhuis? Hier is de waarheid

Met het Congres MPs aanscherpen van hun aanval op de regering over de “fraude”, de BJP op maandag ontketende een sterke tegen-overtreding en beweerde dat de vorige UPA regering had geholpen diamantaire Mehul Choksi de Gitanjali Groep door het veranderen van regels importeren voor goud handelaren, het geven van een glimp van de regerende partij van defensie in de Begroting Sessie van het europees Parlement, die weer op maandag. Bronnen in BJP zei dat de partij tegen het Congres aanval gepaard zal gaan met een aanval op het Congres voor de “zegeningen” voor ondernemers die zich financiële onregelmatigheden, fraude bloot in het bancaire systeem in de “economist” Minister-president” president manmohan Singh, de Narendra Modi van de overheid is op te lossen om actie te ondernemen tegen de mensen met zwart geld, en de hervormingen die het heeft gebracht tot nu toe.

Op dinsdag, BJP MPs zal worden gegeven van de benodigde instructies en richtlijnen voor de uitrol van de partij van de strategie bij de BJP parlementaire partij voldoet aan de in de ochtend, de bronnen gezegd. De voorbereiding van de grond, het Recht van de Unie Minister Ravi Shankar Prasad maandag sprak de media op de BJP-hoofdkwartier en een vernietigende aanval op de voormalige minister van Financiën P Chidambaram en het Congres. “De afgelopen vier jaar, het Congres heeft zich overgeeft aan een politiek van verwarring, angst en brouwsel tegen de BJP en de regering”, Prasad zei.

Hij zei: “Er was een regeling door de naam van de 80:20, geïntroduceerd in augustus 2013 en ingetrokken en in November 2014. Op 16 Mei 2014, de datum van de aangifte van de verkiezingen van 2014 resultaten, de toenmalige Minister van Financiën gaf zijn ‘aashirvaad’ zeven particuliere bedrijven onder de 80:20-regeling. Eén van die bedrijven is Gitanjali,” Prasad zei.

Onder de 80:20 regel, handelaren mochten importeren goud alleen nadat ze had geëxporteerd 20 procent goud uit hun vorige importeren. De regel werd gesloopt in November 2014 na de NGK aan de macht kwam, Prasad gewezen.

De Wet van Minister zei dat dit werd gedaan in een tijd toen de exit-polls waren aangeeft dat de Congres-led UPA was het verliezen van de macht, en het was een “lame duck”van de overheid. Het was de “hoogte van schaamteloosheid” een dergelijk besluit te nemen op Mei 16, zei hij. De RBI, Prasad gewezen, had gewist van de regeling een paar dagen later, voor de Narendra Modi-led regering werd het besluit binnen een termijn van maanden aan de macht komen.

De bewering dat de “hele bancaire systeem ging war door alle soorten interferentie met het” onder de “zogenaamde econoom Minister-president”, president manmohan Singh, Prasad zei dat Congres moet antwoord geven op de vragen die opgeworpen worden door de BJP. “Chidambaram en Rahul Gandhi moet beantwoorden waarom deze regeling werd doorgegeven op de dag van resultaten om te profiteren van deze zeven particuliere bedrijven. Chidambaram swayam nahi kar rahe thhe, seedha aashirwaad thha (Chidambaram deed het niet door hemzelf, maar het had zijn directe zegeningen),” Prasad zei.

Hij herhaalde dat de Modi regering het standpunt dat er geen lening verstrekt uit hoofde van zijn ambtsperiode had omgezet in een niet-uitvoeren van asset (NPA). Hij zei ook dat Jatin Mehta, een zakenman die wordt ook gezegd te hebben, vluchtte India, na in gebreke gebleven bij leningen, waren ontsnapt India in 2012.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App