USA: s Ambassad i Turkiet stänga för ospecificerade ‘hot mot säkerheten’

0
70

USA: s Ambassad i Ankara, Turkiet (tt-Reuters)

Översta News

  • Tripura våld LIVE uppdateringar: en Annan Lenins staty dras ner i Sabroom

  • PSG vs Real Madrid, Champions League-höjdpunkter: Real Madrid slog PSG med 2-1 för att boka plats kvartsfinal

  • I själva Verket: I Sri Lanka är anti-Muslimska våld, som ett eko av efterkrigstidens Singalesiska triumphalism

Den AMERIKANSKA Ambassaden i Turkiet kommer att vara stängt måndagen på grund av ett ospecificerat hot mot säkerheten. Ett uttalande på ambassadens webbsida på söndag uppmanat sina medborgare att undvika ambassaden i Ankara, liksom stora folksamlingar och att “hålla en låg profil.”

Uttalandet sade ambassaden kommer att vara stängt “på grund av ett hot mot säkerheten. Ambassaden kommer att meddela öppnas på nytt, när den återupptas tjänster.” Det gjorde inte ge information om hot. I 2013, en självmordsbombare detonerade en explosiv framför den AMERIKANSKA Ambassaden i Ankara, den turkiska huvudstaden. Han dödade sig själv och en turkisk vakt. Turkiska tjänstemän skyllde attack på inhemska vänstern.

För alla de senaste Nyheterna, ladda ner Indiska Snabb App