Odisha: Ontbrekende Kashmiri student ontvoerd door Maoïsten, vorderingen poster

0
65

Terwijl het onderwerp van de poster is geschreven in blauwe inkt en de naam van de CPI (Maoïstische), Staat Odisha Comité, is in het rood. (Bestand)

De verdwijning van een Kashmiri medische student van hier nam een nieuwe wending na een handgeschreven poster gevonden die beweert dat hij is ontvoerd door de Maoïsten. De Odisha Politie, een onderzoek naar de verdwijning van AIIMS-Bhubaneswar student Suhail Ajjaj, op maandag zei ze controleren van de echtheid van de poster. De poster, geschreven op een normaal papier, werd gevonden op de muur van de Baramunda overbridge hier in de ochtend en de lokale bevolking op de hoogte van de politie.

“We zijn nu aan het onderzoeken van de authenticiteit van de poster en hebben een onderzoek gestart. De politie heeft beslag gelegd op de poster,” Bhubaneswar DCP Satyabrata Bhoi zei. Ze eiste dat Odisha Maovadi Partij chief Sabyasachi Panda worden uitgebracht binnen een week, bij gebreke waarvan Suhail zou worden gedood.

Terwijl het onderwerp van de poster is geschreven in blauwe inkt en de naam van de CPI (Maoïstische), Staat Odisha Comité, is in het rood. De poster ook bedreigd “blast politiebureaus en het ns-station in Bhubaneswar op 11 Maart en doden van honderden mensen,” zei ze. Maoïstische leider Panda ‘ s vrouw Subhashree Panda zei de verdwijning van de Kashmiri student heeft niets te doen met haar man. “Sabyasachi Panda is niet langer een lid van de CPI (Maoïstische). Daarom is deze poster moet worden nep te misleiden politie,” Subhashree vertelde verslaggevers. Ze zei Sabyasachi links de CPI (Maoïstische), Odisha Comité, 10 jaar geleden.

Zijn vader Ajjaz Ahmed Kataria, die nu hier is, zei de politie neemt deze zaak ernstig op en maak de juiste onderzoek. Suhail, een tweede jaar MBBS student had het hostel op februari 9, het informeren van zijn vrienden dat hij zou vertrekken naar een bruiloft ceremonie in Chandigarh en terug zou komen in een week. Hij zei dat hij zou kunnen reizen door India. Maar hij kwam niet meer terug, zelfs na negen dagen zijn klasgenoten op de hoogte van de college autoriteiten.

Een Odisha politie team terug naar Bhubaneswar van Kolkata, zonder enig idee over hem. Voormalige DGP Sanjeev Marik, echter, zei dat de poster niet van de CPI (Maoïstische) partij. Ze geven bericht in rode letter en de letter hoofden. In dit geval, de brief is geschreven op een normaal papier, Marik gewezen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App