Ukrainas flyprodusenten til å delta i Russlands flyulykke probe

0
58

En viser en scene der en kort hale regionale Antonov AN-148 krasjet etter å ha tatt av fra Moskva Domodedovo-flyplassen utenfor Moskva, Russland 11. februar 2018. REUTERS/Stringer INGEN VIDERESALG. INGEN ARKIVER

Top News

  • Florida-opptak: Ex-student dreper 17 i shooting spree på Marjory Stoneman Douglas Videregående Skole

  • Saken mot internett-sensasjon Priya Prakash Varrier s song for å såre religiøse følelser

  • Real Madrid tar 3-1 føre mot PSG i Champions League-round of 16 uavgjort

Ukrainas statlige fly produksjonsbedrift Antonov er klar til å delta i etterforskningen av En-148 flyulykke i Russland Moskva-regionen. “I tilfelle du mottar en offisiell invitasjon, spesialistene av statlig virksomhet Antonov er klar til å ta del i denne undersøkelsen luftfartsulykke,” Xinhua sitert selskapet som sa.

An-148 av Saratov Airlines bærer 71 folk krasjet på søndag kort tid etter å ha tatt av fra Russlands nest travleste flyplassen i Moskva, drepe alle mennesker om bord. Flyet ble designet av ukrainas Antonov selskapet og produsert i Voronezj Fly produksjonsselskap i det sørvestlige Russland i 2010.

Den russiske Transport Departementet fortalte Interfax at det er flere årsaker til ulykken ble vurdert, blant annet værforhold og menneskelige faktorer.

For alle de nyeste Verdens Nyheter, last ned Indian Express App