Trinamool MP ‘ s tv-debuten til funksjon på Berlin festival

0
57

“For mye å gjøre her… ingen tid (for å gå til Berlin).” Arpita Ghosh, TMC-MP og skuespiller i Kolkata flyplassen på mandag. Express Bilde av Subham Dutta

Relaterte Nyheter

  • Mer fratredelse fra Natya Swajan — Bratya, Arpita avslutt

  • En TMC ‘Uanstendig Forslag’: Regissert av MP, skuespillere statsråd
  • Store navn hoppe pro-CM ‘intellektuelle’ Haldia besøk

Inne Lok Hus, Arpita Ghosh er vanligvis aldri tom for ord. Men fem dager fra nå, på Berlin film festival, Trinamool Kongressen FB vil bli i jakten på et nytt språk. Det er tegnet Ghosh spiller i hennes debut film, Iye, en politisk satire regissert av Debesh Chatterjee og planlagt til lørdag i den prestisjetunge festivalen Markedet Screening segmentet. Men for Balurghat MP, gleden av en drøm debut er herdet med forståelsen av at hun ikke vil være i stand til å gjøre det.

“Med Stortinget i sesjonen, jeg har for mye arbeid her, jeg har ikke tid. Møtene er på å fullføre kravene for supplerende tilskudd, sier Ghosh, et teater skuespiller og regissør. Inspirert av tre korte historier i tyske forfatteren Peter Bichsel bok Barnehage Historier, Iye (Andre) handler om tre mennesker på jakt etter sin identitet i en stadig mer globalisert verden, blant forsøk med etablering og samfunn for å håndheve samsvar. Ghosh spiller en av hovedpersonene — en kvinne kvalt av monotonien av hennes liv, som søker etter et språk med et kjent ord, men nye betydninger.

“Hun nekter å snakke noen etablert språk. Hun er etter hvert stemplet som gal, og rundet opp av kraften som resents hennes søken etter det nye. Det spørsmål om hvorfor hun ønsker et annet språk, sier hun. En annen hovedpersonen er en mann på leting etter et nummer som ikke finnes på hvilken som helst datamaskin. Fascinert av det faktum at Kolkata T viser ikke antall trapper i sin stasjoner, han begynner å telle trappen i byen.

Så, det er en mann som søker bylanes av Kolkata til et nytt land. Han deltar i “World Vagabond Konferansen” for å komme Amerika, men innser at landet ville han besøker ikke lenger eksisterer.

Alle tre er slutt avrundet opp av “makt” og torturert til å forstå sin motstand mot konformitet og behov for avvik. Chatterjee, direktør, hadde tidligere vunnet utmerkelser i inn-og utland for sin debut spillefilm Natoker Moto (Som en Lek).

“Bichsel er korte historier om søken etter identitet i en globalisert ord. Min film er inspirert av de korte historier, men sammenhengen er moderne, politisk. Det omhandler behov for den aktuelle ganger og trenger av krefter for å sikre homogenitet. Alle de menneskene i min film som er å utsette det tre personer til ulike metoder for tortur å bryte hegemoniet i sin tenkte… i dagens ganger, de er iført safran kapper,” sier han.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App