Trump budget vraagt meer dan $200 miljard voor infrastructuur, beveiliging van de grenzen, zegt directeur van de begroting

0
50

De AMERIKAANSE President Donald Trump (Reuters)

Gerelateerd Nieuws

  • Rechter regels tegen Donald Trump in de zaak over immigratie programma

  • ONS stelt voor $336 miljoen steun aan Pakistan, met $10 miljoen

  • Noord-Korea: VS kritiek van zijn rechten toont angst voor kernwapens

Het Witte Huis zei op maandag de begroting van het voorstel zou zijn $200 miljard euro voor de uitgaven voor infrastructuur en $23 miljard voor enhanced border security te helpen bij het voldoen aan de campagne van beloften door de AMERIKAANSE President Donald Trump. De in de begroting worden vrijgegeven op maandag stelt ook voor een $3 biljoen tekort knippen meer dan 10 jaar, van het Witte Huis Directeur van de Begroting Mick Mulvaney zei in een verklaring.

“Net zoals elke Amerikaanse familie, het Budget maakt harde keuzes: fonds wat we moeten, snijd waar we kunnen, en het verminderen van wat wij lenen,” Mulvaney toegevoegd. Hij zei dat het plan zou ook op verzoek van de federale fondsen voor de opioïde behandeling programma ‘ s en het verbeteren van de gezondheid van militaire veteranen. Presidentiële budgetten dragen geen mechanisme voor handhaving en bekeken worden grotendeels door het Congres als suggesties.

Bovenaan de prioriteiten in de begroting van plan is de $200 miljard verzoek van de federale fondsen te stimuleren ongeveer $1,5 biljoen in investeringen in infrastructuur met staats -, lokale en private partners, Mulvaney zei. Na vorige week het congres passage van een twee-jaar bestedingsplan, Mulvaney zei de administratie was ook op zoek naar “$21 miljard aan jumpstart van de belangrijkste elementen van de infrastructuur initiatief.”

Het budget plan vraagt om meer dan $23 miljard voor de beveiliging van de grenzen en immigratie de handhaving, met inbegrip van $18 miljard meer dan twee jaar aan het bouwen van een muur met Mexico, Mulvaney zei. Trump heeft beloofd om te bouwen van de muur te houden van illegale immigranten en drugssmokkelaars. Democraten verzetten tegen de financiering van de muur, die ze als onnodig.

De begroting bevat ook $782 miljoen euro voor de huur en ondersteuning voor 2750 extra officieren en agenten bij de US Customs and Border Protection (CBP) en de AMERIKAANSE Immigration and Customs Enforcement (ICE), Mulvaney zei.

In combinatie met die voorgestelde uitgaven is een $2,7 miljard verzoek om te betalen voor wat het Witte Huis, genaamd “de gemiddelde dagelijkse detentie capaciteit van 52.000 illegale vreemdelingen op het IJS, het agentschap de hoogste ooit in detentie niveau.” De begroting wil ook $85.5 miljard in discretionaire financiering voor veteraan van de gezondheidszorg, met inbegrip van dakloosheid programma ‘ s, aanpassing van het advies en arbeidsreïntegratie.

Het budget verstrekt zal worden geleverd aan het Congres slechts enkele dagen nadat Trump ondertekend in de wet een tweeledige uitgaven overeenkomst gehamerd door wetgevers die zal verhogen van binnenlandse uitgaven van $300 miljard meer dan twee jaar – met inbegrip van $165 miljard in defensie-uitgaven en € 131 miljard in niet-militaire binnenlandse bestedingen. Mulvaney al eerder zei zondag dat al dat geld niet hoeft te worden besteed.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App