Rajnath Singh voldoet aan J&K Gouverneur N N Vohra, bespreken de huidige situatie in het dal

0
60

Minister Rajnath Singh. (Express photo/Javed Raja)

Gerelateerd Nieuws

  • Wat is Rashtra Raksha Mahayagya?

  • Nirmala Sitharaman op Jammu aanval: ‘Pakistan zal betalen… demografie suggereert lokale hulp aan terroristen’

  • Sunjuwan aanval: Soldaten’ gezinnen wachten in de Vallei voor de organen van de sneeuwval invloed op airlift

Unie Minister van Rajnath Singh op zondag ontmoette Jammu & Kashmir Gouverneur N N Vohra en de twee bespraken de huidige situatie in de vallei. Singh wordt verwacht bezoek aan Kashmir Universiteit van volgende week, waar hij waarschijnlijk aan het adres van de studenten en de oprichting van een jaarlijkse science tentoonstelling.

De ontmoeting tussen Vohra en Singh kwam een dag nadat terroristen bestormden een legerbasis in Jammu. Later, spreken op de zijlijn van een gebeurtenis, Singh straalde vertrouwen in dat de lopende operatie tegen terroristen zou sluiten met succes al snel.

“De operatie is nog steeds aan de gang”, zei hij in de marge van een functie. “Ik denk dat het niet goed voor mij om te reageren wanneer de operatie is nog op. Ik ben er zeker van dat onze jawans, die in de operatie, zal succesvol af te ronden,” zei hij.

Een groep zwaar bewapende terroristen, vermoed te zijn aangesloten bij Jaish-e-Mohammed, bestormden het kamp van de 36 brigade van Jammu en Kasjmir Lichte Infanterie in de vroege uren van zaterdag, wat leidt tot een gunbattle. Twee soldaten en drie militanten werden gedood in vuurgevecht op zaterdag.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App