Meteo LIVE UPDATES: Regen, hagelbui waarschijnlijk in Delhi vandaag, verse sneeuwval in Kashmir, Shimla

0
58

Jammu en Kasjmir opgenomen verse sneeuwval in verschillende gebieden op zondag, wat leidt tot de sluiting van de Jammu-Srinagar National Highway voor gemotoriseerde voertuigen. (Foto: Twitter/ANI)

Regen en onweer zijn waarschijnlijk in de nationale hoofdstad op maandag door een actief westerse verstoring van oorsprong boven de centrale delen van Afghanistan. De Indiase Meteorologische dienst (IMD) is de voorspelde onweersbuien in verschillende delen van noord-west-India en hevige regen-of sneeuwval in afgelegen gebieden over Uttarakhand, Himachal Pradesh en Jammu en Kashmir.

“Onweer gepaard met hagelbui zeer waarschijnlijk op geïsoleerde plaatsen over Jammu Divisie, Himachal Pradesh, Uttarakhand, Punjab, Haryana, Chandigarh & Delhi, Uttar Pradesh, Jharkhand, interieur Odisha, centrale Maharashtra, Marathwada, Vidarbha en Madhya Pradesh op februari 12,” de IMD zei in haar rapport.

De minimum temperatuur in Delhi is waarschijnlijk te zweven rond de 14 graden celsius, met een maximum temperatuur van 21 graden celsius, een lichte stijging van 2-4 graden celsius van de normale verwacht als gevolg van west-stoornissen.

Jammu en Kasjmir opgenomen verse sneeuwval in verschillende gebieden op zondag, wat leidt tot de sluiting van de Jammu-Srinagar National Highway voor gemotoriseerde voertuigen. Dit is de eerste grote sneeuwval in Kashmir deze winter, die grotendeels droog zo ver, de IMD zei.

De meeste delen van Vidarbha en Marathwada ook getuige van hagel en onweer voor de tweede achtereenvolgende dag op zondag, ernstige gevolgen voor sinaasappels en druiven, seizoen voor die is net begonnen. Lichte regen, het meten van maximaal 4 mm tot 7 mm, wordt verwacht in Pune, Ahmednagar, Kolhapur op maandag en wijdverspreide regen, tot 20 mm, is de verwachting in Vidarbha en sommige van de aangrenzende delen van Marathwada t / m 13 februari.

Volg LIVE UPDATES hier:

 1. 2:35UUR
  12 Februari, 18
  J&K instanties hotline-nummers

  Autoriteiten in Jammu en Kashmir hebt ingesteld hotline-nummers om mensen te benaderen in geval van calamiteiten in de verschillende wijken. De minimum temperaturen hebben ook een merkbare verbetering in de toestand als gevolg van een wolkendek.

 2. 2:19PM
  12 Februari, 18

  Udhampur de Patnitop wijk kreeg ook verse sneeuwval op maandag. (Foto: Twitter/ANI)

 3. 2:06
  12 Februari, 18

  Mensen lopen op een besneeuwde weg na sneeuwval in Shimla. (Foto: PTI)

 4. 2:03PM
  12 Februari, 18

  Voertuigen beweging werd verstoord op sneeuw bedekte Dhalli bypass road in Shimla op maandag. (Foto: PTI)

 5. 1:50PM
  12 Februari, 18

  De minimum temperatuur was nul in Srinagar, terwijl het was minus 0.1 in Pahalgam en min 4.6 in Gulmarg.

 6. 1:03PM
  12 Februari, 18

  De mensen in de Kashmir Vallei begroet de sneeuw die wordt verwacht aan te vullen van de vaste plant water reservoirs in de bergen. Deze reservoirs ondersteunen verschillende rivieren, beken, bronnen en meren in de zomer maanden. (Foto: Twitter/ANI)

 7. 12:39UUR
  12 Februari, 18
  Neerslag in de lagere delen van Himachal Pradesh

  De lagere gebieden van de staat als Dharamsala, Palampur, Solan, Nahan, Bilaspur, Una, Hamirpur en Mandi steden van Himachal Pradesh ontvangen, regen, waardoor de temperatuur aanzienlijk.

 8. 12:22PM
  12 Februari, 18

  Tehri in Uttarakhand kreeg een vers sneeuwtapijt deksel op maandag. (Foto: Twitter/ANI)

 9. 12:18PM
  12 Februari, 18
  Sneeuw in Gulaba, Solang sinds het begin van de ochtend

  “Heuvels met uitzicht op Manali zoals Gulaba, Solang en Kothi hebben ervaren sneeuw sinds begin van de maandag,” de officiële toegevoegd. Shimla opgenomen een minimum temperatuur van 1,1 graden Celsius, terwijl het min één graad in de Kalpa in Kinnaur wijk.

 10. 12:16PM
  12 Februari, 18
  Shimla, de nabijgelegen zones, verpakt in de sneeuw

  Steden in opper-Shimla wijk zijn afgesneden, met sneeuw op de wegen, een met ambtenaar zei.

 11. 11:55AM
  12 Februari, 18

  De Nawar Vallei in Shimla opgenomen verse sneeuwval op maandag ochtend. (Foto: Twitter/ANI)

 12. 11:35AM
  12 Februari, 18

  De meeste delen van Vidarbha en Marathwada getuige hagel en onweer voor de tweede achtereenvolgende dag op zondag.

 13. 11:29AM
  12 Februari, 18

  Kashmir zag zijn eerste grote sneeuwval voor het seizoen, en dat was grotendeels droog tot nu toe.

 14. 11:18AM
  12 Februari, 18
  Slecht zicht ontregelt trein-diensten

  Zo veel als 12 treinen werden geannuleerd, 13 vertraagd en vier werden ingehaald door mist in delen van noord-India, de Noordelijke Spoorwegen gezegd.

 15. 11:07AM
  12 Februari, 18

  De air quality index in #Delhi Lodhi Road gebied was in de ‘arme categorie’ deze ochtend. (Foto: Twitter/ANI)

 16. 10:55AM
  12 Februari, 18
  Bewolkt maandag ochtend in Delhi

  Delhi wakker met een bewolkte ochtend met de minimum temperatuur 13 graden Celsius, drie inkepingen boven het seizoen een gemiddelde, het weer office zei. “De hemel zal het over het algemeen bewolkt en thundershowers met lichte regenval is te verwachten in sommige gebieden,” de IANS citeerde een India Meteorological Department (IMD) ambtenaar.

© IE Online Media Services Pvt Ltd