Kiren Rijiju forsvarer Mohan Bhagwat, Trinamool Kongressen kaller ham ‘Statsminister Sangh’

0
58

MoS Hjem, Kiren Rijiju. (Express Foto: Tashi Tobgyal New Delhi)

Top News

  • Saken mot internett-sensasjon Priya Prakash Varrier s song for å såre religiøse følelser

  • Etter Owaisi ‘s” Muslimske soldater’ bemerkning, Hæren sier “det ikke communalise martyrer’

  • Happy Valentine ‘ s Day 2018: Ønsker, Bilder, Shayris, Bilder, SMS, Facebook-Status og WhatsApp Meldinger

Union Minister Kiren Rijiju på mandag forsvarte RSS-sjef Mohan Bhagwat er tale om Hæren, tegning flak fra opposisjonen Trinamool Kongressen som kalte ham en “Minister av Sangh”. Rijiju, Minister of State of Home, også hit ut på Kongressen som hadde kritisert Bhagwat er bemerkninger, og sier at det ikke bør prøve å politicise Hæren. “Indiske Hæren er vår stolthet. I nødsituasjon (ikke Kongressen emergency-i nødstilfeller), hver Indian må melde meg frivillig til å stå med Forsvaret. Bhagwat ji bare sa det tar 6-7 måneder for en person å være en trent soldat og om Grunnloven tillater RSS-kadrer som har muligheten til å bidra med (sic),” statsråden sa i en tweet.

I en annen tweet, Rijiju målrettet Kongressen sa: “som hadde bedt om bevis av kirurgisk streik fra Indiske Hæren? “Du må aldri prøve å politicise Indiske Hæren. Kongressen prøvde å fortynne Hæren i 2004 på religiøse linjer med hodet telling, men Hæren sto fast i bakken,” sa han. Den Trinamool Congress (TMC) stilte spørsmål ved hvorfor en statsråd var å forsvare RSS-sjef.

“Etter tweet av Rijiju, har det blitt enda mer tydelig at denne regjeringen er å bli fjernstyrt av RSS,” Trinamool Kongressen leder Derek O ‘ Brien påstått. “Kiren Rijiju er ikke en prest i en stat, men en minister for Sangh. En minister i regjeringen er å støtte og forsvare RSS,” O ‘ Brien fortalte reportere. RSS har hevdet at daglig tale har vært fordreid. Bhagwat hadde ikke sammenlignet med den Indiske Hæren med Sangh frivillige og hans bemerkninger om saken var “fordreid”, det sa

Kongressen president Rahul Gandhi har anklaget Bhagwat av “krenke” Hæren og de som har lagt ned sitt liv for landet.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App