Kerala Kristne ledere til kampanje i Meghalaya

0
70

Kerala er tidligere Chief Minister Oommen Chandy. (Express bilde av Ravi Kanojia/Fil)

Relaterte Nyheter

  • Kongressen communalizing Meghalaya valg, sier BJP

  • Meghalaya meningsmålinger: CM Mukul Sangma bestrider fra to seter

  • Meghalaya meningsmålinger: Sonia Gandhi, Manmohan Singh blant Kongressen stjerners forkjemparar

Kristne ledere fra Kerala er alle satt til å kampanje i Meghalaya som går til urnene på februar 27 til å velge en 60-medlemsstat Montering. Lederne fra Kerala som har blitt bedt om å starte en kampanje i den Kristne-flertallet northeastern state har tidligere to-tiden Kongressen Chief Minister Oommen Chandy, senior lovgiver K. C. Joseph, Lok Hus medlem Anto Antonius og MLA Dominic Presentasjon.

Chandy vil begynne sin kampanje fra mandag etter at han ble ledet av Congress party overkommando, leder for Meghalaya. I dag, Meghalaya Montering har 29 Kongressen lovgivere. Minister Of State for Turisme, K. J. Alphons er ledende Bharatiya Janata Party (BJP) kampanje i poll-bundet tilstand.

I mellomtiden, den Nasjonalistiske Congress Party (NCP) har bedt sitt Kerala enheten til å sende tidligere stats minister Thomas Chandy og partileder Mani C. Kappen for valgkamp.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App