Jawan vrouw gewond bij Sunjwan terreur aanval levert meisje, zowel veilig

0
58

Jammu aanval: Leger gestationeerd buiten het kamp in Sunjwan op zaterdag. (Express bestand foto/Praveen Khanna)

Gerelateerd Nieuws

  • Na Moefti ‘ s oproep voor een gesprek met een Pak, een bondgenoot BJP zegt dat de tijd niet klopt

  • Sunjuwan aanval: ‘ik noemde hem weer, maar de telefoon werd uitgeschakeld’

  • Sunjuwan aanval: Vijf Armymen gedood in Jammu kamp aanvallen, vier van hen uit Kashmir

Een 24-jarige vrouw die liep een kogel letsel tijdens de terreur aanval op Sunjwan militaire station in Jammu bevallen van een baby meisje laat op de zaterdagavond. Volgens het Leger, zowel de vrouw en haar baby worden in een stabiele toestand.

Shahzada Khan, de vrouw van Naik Nazir Ahmed Khan van Budgam, liep binnen de residentiële complex in Jammu wanneer terroristen aangevallen. Ze leed aan een geweerschot wond in het incident. Om te redden van de zwangere vrouw en haar baby, artsen van het militaire ziekenhuis besloten om het te krijgen geleverd door middel van een keizersnede operatie zaterdagavond laat.

“Leger artsen werkten dag en nacht door om het redden van het leven van een ernstig gewonde vrouw met een geweerschot wond en door middel van een keizersnede bevallen van een baby meisje,” een Leger woordvoerder gezegd. “Zowel de moeder en de baby zijn stabiel,” de woordvoerder toegevoegd.

Het Leger voegde eraan toe dat de conditie van een 14-jarige jongen, die leed aan een hoofdletsel tijdens de aanval, werd gesteld om kritisch te zijn.

Voormalige Minister-president en de Nationale Conferentie werkt president Omar Abdullah tweeted, “te Midden van de tragedie, verslagen van het goede nieuws — een gewonde vrouw van één van de soldaten bevallen van een baby op het militaire ziekenhuis in Jammu.”

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App