Jat leiders annuleren februari 15 Jind rally

0
55

Haryana CM Manohar Lal Khattar

Gerelateerd Nieuws

  • 325 dienstverlening aan burgers om te worden gelanceerd op SARAL platform: Haryana CM Manohar Lal Khattar

  • Na 6 uur per dag aan met Khattar, Jat outfits gesprek uit 15 februari protest

  • Haryana CM bezoeken Kapitein Kundu ‘ s verwanten, geeft de brief over compensatie

Na een vergadering met Haryana Chief Minister Manohar Lal Khattar, All India Jat Aarakshan Sangharsh Samiti (AIJASS) op zondag besloten om af te zien van een parallelle rally in Jind op 15 februari, de dag waarop de BJP President Amit Shah is ingesteld op het starten van een motor rally. BJP President Amit Shah ‘ s bike rally zal worden gehouden op 15 februari met een lakh automobilisten in Harayana de Jind. AIJASS chief Yashpal Malik vertelde IANS dat de vereniging heeft besloten de parallelle rally op 15 februari. Hij zei dat Jat leiders zullen in acht februari 18 “Balidan Diva ‘s”.

De beslissing kwam er na een discussie tussen Khattar en AIJASS chief Yashpal Malik. Minister Birender Singh, een senior leider van de Jat gemeenschap, een delegatie van Jat leiders en sommige ambtenaren waren aanwezig in de vergadering gehouden in Haryana Bhawan.

Khattar heeft verzekerd Jat leiders te trekken alle Sparren die zijn geregistreerd in verband met het geweld tijdens Jat quota roer in februari 2016. In een persverklaring, zei de minister dat het verstrekken van gegevens van de status van de verschillende klassen tot een Toestand Achteruit Klassen Commissie op of voor 31 Maart voor het bespoedigen van een beslissing op reservering probleem. De Punjab en Haryana High Court heeft de regie over de overheid om gegevens van de status van de verschillende klassen tot een Toestand Achteruit Klassen Commissie tot en met 31 Maart.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App