Het congres nu “pseudo Hindoeïsme’, zegt Prakash Javadekar

0
59

Unie HRD Minister Prakash Javadekar . Express foto door Praveen Jain

Gerelateerd Nieuws

  • Rahul Gandhi ‘ s Karnataka bezoek aan de “goede entertainment”: Anant Kumar Hegde

  • Het congres zal vereenvoudigen GST, knippen verwarring als er gestemd om de macht op nationaal niveau, zegt Rahul Gandhi

  • Het congres geeft de schuld NGK flip-flop op Pakistan Kasjmir probleem

Vragen Rahul Gandhi ‘ s tempel bezoeken voorafgaand aan het komende Karnataka montage polls, Minister en Karnataka verkiezingen de leiding Prakash Javadekar zei Congres was eerder “pseudo-seculiere” maar nu “pseudo Hindoeïsme.” “Ze zijn aan het veranderen merken. Ze waren eerder pseudo secularisten, nu zijn ze pseudo Hindoeïsme. Mensen begrijpen dat een verkiezing gimmick en dat is ware toewijding,” zei de minister. Hij beweerde dat Gandhi ging niet naar de tempels in Delhi, toen hij werd verkozen tot het Congres de president, dat was de grootste dag van zijn leven.

“Hij gaat naar de tempels in Gujarat en Karnataka omdat er verkiezingen. Het is dus een stem gimmick. Maar mensen zijn niet gek gehouden. In ons land analfabeet intelligence is zeer krachtig. Robuuste gezond verstand werkt en mensen begrijpen wie is een echte toegewijde en die is een verkiezing toegewijde.”

Hij nam de kritiek op de regerende Congress in Karnataka, zeggende, dat aan de ene kant de leiders zijn het bezoeken van tempels en op de andere, haalde een ronde te nemen en het toe-eigenen van alle tempels, geworden mutts, onder de zalving van de afdeling.

De circulaire werd later ingetrokken haastig onder druk van de publieke opinie, wees hij.

Gastvrije Gandhi naar Karnataka namens zijn partij, de minister zei dat zijn komst zorgt voor BJP ‘ s overwinning.

“Het congres president Rahul Gandhi is in de indiase staat Karnataka. We verwelkomen hem, want waar hij ook gaat BJP wint. Dit is de track record. Uttar Pradesh, Himachal Pradesh, Uttarakhand, Assam,Maharashtra Haryana,Jharkhand, JK en onlangs, Gujarat. Dus overal waar hij lange campagne, we krijgen profiteren, zodat we van harte welkom.” Vermeende achteruitgang in de wet en orde in Karnataka, zei hij 25 pro-Hindoe-activisten en moord van twee journalisten geven een duidelijk beeld van “wetteloosheid” in de staat.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App