Dyal Singh College lærere sier suspensjon av professor ulovlig

0
62

Den Dyal Singh College Teachers’ Association krevde at Mandal er suspensjonen oppheves “, uten ytterligere forsinkelse”.

Relaterte Nyheter

  • Prakash Javadekar møter DU V-C, Dyal Singh College leder over døpe rad

  • Flytte for å gjøre Dyal Singh dag college går i opposisjon

  • Dyal Singh kveld college kunne fort funksjon i morgen

Den Dyal Singh College Teachers’ Association (DSCTA) har hevdet at suspensjon av Kedar Kumar Mandal, Hindi lærer ved høgskolen, i September i år var “ulovlig”. Mandal ble suspendert etter at han skrev en Facebook post om Gudinnen Durga. Snart etter, BJP-støttet National Democratic Lærernes Foran (NDTF) arkivert politiet en klage i denne sammenheng og ABVP krevde sin suspensjon.

I en uttalelse, DSCTA president S K Parihar sa, “suspensjonen var ulovlig siden den obligatoriske forutgående godkjenning fra Vice-Chancellor har ikke blitt oppnådd, som per office-poster. Videre var han ikke fikk en skikkelig varsel.”

Snakker til Indian Express, Mandal bekreftet at han ikke hadde blitt servert en chargesheet, men sa han var ikke klar over at hvis V-C godkjenning hadde vært ettertraktet for sin suspensjon. “Jeg er bare og venter på min suspensjon å komme over og bli med på college,” sa han.

Styrende organ leder Amitabh Sinha sa, “De aktuelle organer har allerede tatt de nødvendige godkjenning. Det er oppdragsgiver er forpliktet til å sikre at disse prosedyrene følges på grunnlag av den GB anbefalinger. Han må ha tatt de nødvendige skritt. Dette er likevel nå en juridisk sak så la loven ta sin egen kurs.” Den DSCTA krevde at Mandal er suspensjonen oppheves “, uten ytterligere forsinkelse”. DSC rektor i S Bakshi ikke svare på spørsmål av Indian Express.

For alle de nyeste Delhi Nyheter, last ned Indian Express App