Donald Trump plan voor de revisie van ONS infrastructuur gezichten steile horden

0
50

Donald Trump is niet uitgesloten dat er een gas belastingverhoging en een aantal in het Congres hebben gezegd dat ze zijn open voor het idee.

Gerelateerd Nieuws

  • Rechter regels tegen Donald Trump in de zaak over immigratie programma

  • ONS stelt voor $336 miljoen steun aan Pakistan, met $10 miljoen

  • Noord-Korea: VS kritiek van zijn rechten toont angst voor kernwapens

De AMERIKAANSE President Donald Trump zal de uitrol van een infrastructuur plan op maandag al met aanzienlijke drempels in het Congres omdat het niet zo veel nieuwe federale financiering als Democraten willen of rechtstreeks aan te pakken, hoe om te betalen voor de moeite.

Het plan om $200 miljard in federale fondsen proberen te stimuleren $1,5 biljoen in verbeteringen aan de infrastructuur over 10 jaar zou kunnen hervormen hoe de federale overheid wegen, bruggen, wegen en andere infrastructuur. De administratie ook zegt, het zal elimineren bureaucratische hindernissen om te voltooien van projecten die kunnen binden van nieuwe wegen voor de jaren.

Witte Huis Directeur van de Begroting Mick Mulvaney zei op zondag dat in aanvulling op de $200 miljard die de administratie zoekt voor haar infrastructuur voorstel, het Witte Huis wil $21 miljard meer dan twee jaar voor de infrastructuur die deel uitmaakte van een budgettair kader deal goedgekeurd vorige week in het Congres.

Mulvaney zei in een verklaring dat het plan “vermindert de regelgevingsdruk we voor staan, het verkorten en vereenvoudigen van het proces van goedkeuring van projecten, en het opheffen van barrières die voorkomen dat projecten efficiënt ontwikkeld.”

Maar in het gezicht van een verdeeld AMERIKAANSE Senaat en het congres verkiezingen in November, ambtenaren erkend het plan werd geconfronteerd met een moeilijke weg om te winnen goedkeuring.

Huis Democratische leader Nancy Pelosi zei Trump ‘ s plan “verschuift de last naar steden en staten.”

Witte Huis assistenten vertelde verslaggevers in een telefoon briefing op zaterdag dat het voorstel, gefactureerd alleen als “infrastructuur beginselen” en onderdeel te zijn van Trump ‘ s in de begroting op maandag, was slechts een startpunt.

“Dit is in geen manier, vorm, of vorm moet worden beschouwd als een take-it-or-leave-it-voorstel. Dit is de start van een onderhandeling – tweekamerstelsel tweeledige onderhandelingen – de beste oplossing te vinden voor infrastructuur,” zei een hoge ambtenaar, die niet mogen worden geïdentificeerd in het kader van de spelregels voor de briefing.

Het Witte Huis is gericht naar een breed scala van mogelijke bezuinigingen in de begroting van het voorstel dat kan worden gebruikt voor het compenseren van de kosten van het plan.

WANDELING IN DE GAS-BELASTING?

Het Witte Huis voorstel zal bieden $100 miljard in de prikkels van de staat en lokale overheden, maar stellen een kleiner percentage van de matching vindt dan de federale overheid heeft meestal aangeboden.

De resterende $100 miljard gaat $50 miljard voor het landelijke project subsidies uitgekeerd aan alle lidstaten, de $30 miljard voor de overheid de financiering van projecten en $20 miljard in de richting van “vernieuwende projecten” of de nieuwe ideeën die zijn niet alleen het herstellen van de bestaande infrastructuur.

Democraten benadrukken dat elk plan moet bestaan uit nieuwe inkomsten, wat zou kunnen betekenen dat het verhogen van de federale gas belastingen. Die heffing is met 18,4 cent per liter sinds 1993, en inflatie en stijgende voertuig het brandstofverbruik verminderd hebben het nut ervan in om genoeg geld op om gelijke tred te houden met de reparatie moet.

De overheid accountants opmerking Congres overgedragen $140 miljard euro aan de Snelweg Trust Fund van 2008 tot en met 2015. Wetgevers, om behoud van het huidige niveau van de uitgaven, zou moeten goedkeuren van een extra $107 miljard vanaf 2021 door 2026.

Trump is niet uitgesloten dat er een gas belastingverhoging en een aantal in het Congres hebben gezegd dat ze zijn open voor het idee. De AMERIKAANSE Kamer van Koophandel onlangs kwam uit ter ondersteuning van een toename.

Democraten in het Congres genaamd vorige week voor $1 biljoen in de directe federale uitgaven, met inbegrip van $100 miljard op scholen alleen miljarden uit te breiden landelijk breedband internet service verbeteren luchthavens, openbaar vervoer, wegen en havens, het vergroten van energie-efficiëntie en de verbetering van de vergrijzing water systemen.

Het Democratische voorstel niet identificeren van een specifiek plan om te betalen voor verbeteringen, maar aides zei ze waren toegewijd aan het vinden van een manier.

De administratie is ook van plan om van maandag tot en onthullen de opleiding van werknemers voorstellen, zoals het uitbreiden van de leertijd en het zoeken naar veranderingen in de federale werk-studie programma ‘ s die meestal worden gebruikt door leerlingen van de vier-jaar-instellingen. Het zou toestaan dat meer studenten die geïnteresseerd zijn in vakmensen om ze te gebruiken.

Het zal voorstellen en die stelt dat het accepteren van de federale middelen voor infrastructuur projecten zou moeten accepteren dat werknemers met een out-of-state geschoolde beroepen licenties aan deze projecten.

Trump zal een ontmoeting met de staat en lokale ambtenaren met inbegrip van de gouverneur van Wisconsin, Louisiana, Virginia en Maine op maandag, vóór de vergadering met leiders van het congres op woensdag. Hij zal het hoofd naar de Orlando, Florida, gebied op vrijdag tout het plan, de ambtenaren gezegd.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App