Donald Trump op het ontsluieren van $1,5 biljoen infrastructuur plan

0
44

De AMERIKAANSE President Donald Trump (Bestanden)

Top Nieuws

  • WhatsApp op iOS krijgt de mogelijkheid om te wisselen tussen spraak -, video-oproepen en de nieuwe vermeldt knop

  • Happy Valentine ‘s Day 2018: Wensen, Beelden, Shayris, Foto’ s, SMS, Facebook Status-en WhatsApp-Berichten

  • Airtel de Rs 93 prepaid plan te laden bieden nu 1GB data, onbeperkt bellen voor 28 dagen

President Donald Trump vandaag onthult zijn langverwachte infrastructuur plan, een $1,5 biljoen voorstel dat voldoet aan een aantal van de campagne doelen, maar is sterk afhankelijk van de staat en lokale overheden om te produceren een groot deel van de financiering. Het bestuur van het plan is gericht op het gebruik van $200 miljard in federale geld te benutten voor lokaal en landelijk belastinggeld op te lossen Amerika ‘ s infrastructuur, zoals wegen, snelwegen, havens en luchthavens.

“Elke federale dollar moeten worden gestimuleerd door de samenwerking met provinciale en lokale overheden en — waar passend — te tikken in investeringen van de particuliere sector om permanent te lossen in de infrastructuur van het tekort,” Trump zei vorige maand op de Staat van de Unie adres.

Trump heeft herhaaldelijk de schuld van de “afbrokkelen” state of the nation ‘ s wegen en snelwegen voor het voorkomen van de Amerikaanse economie van het bereiken van hun volle potentieel.

Velen in Washington geloven dat Trump moet begonnen zijn termijn van een jaar geleden met een infrastructuur te duwen, dat zou hebben vergaard tweeledige ondersteuning of, minimaal, geplaatst Democraten in een binden tegen een populaire politieke maatregel.

Maar de regering ervoor gekozen om te beginnen met de gezondheidszorg en de betrekkingen met de Democraten hebben alleen geteeld meer gespannen tijdens een turbulente, ruzie jaar. Het Witte Huis is nu worstelen met de gevolgen van het vertrek van een senior assistent na echtelijk misbruik beschuldigingen, kan niet eenvoudig navigeren door een enorme infrastructuur van plan door middel van een gepolariseerde Congres. Het is gewoon geworsteld met twee federale overheid shutdowns en zal snel verandert de aandacht voor immigratie.

Ambtenaren voorbeeld van het plan zei dat het zou zijn voorzien van twee belangrijke componenten: een injectie van middelen voor nieuwe investeringen en helpen de snelheid van reparaties van afbrokkelende wegen en luchthavens, evenals een gestroomlijnde vergunningverlening proces dat zou afkappen van de wachttijd om projecten aan de gang.

De ambtenaren zeiden de $200 miljard in federale steun zou komen van de bezuinigingen op de bestaande programma ‘ s.

De helft van het geld zou gaan naar subsidies voor transport, water, overstromingen, het opschonen op sommige van de meest vervuilde sites en andere projecten.

Staten, lokale overheden en andere project sponsoren kunnen gebruik maken van de subsidies die de administratie ambtenaren zien als stimulans voor niet meer dan 20 procent van de kosten. Transit agentschappen over het algemeen rekenen op de federale overheid voor de helft van de kosten van grote bouwprojecten, en de federale dollars kan tot maar liefst 80% van de snelweg projecten.

Ongeveer USD 50 miljard, zou gaan in de richting van landelijke projecten, transport, breedband, water, afval, voeding, flood management en poorten. Dat is bedoeld om de kritiek van een aantal Republikeinse senatoren die de administratie van de aanvankelijke nadruk op publiek-private partnerschappen weinig doen om te helpen het platteland, GOP-scheve staten Begin van de reactie op het voorstel was verdeeld.

Voor al het laatste Nieuws, download Indian Express App