Delhi Konfidentiellt: På Besök Grannar

0
49

Mani Shankar Aiyar

Relaterade Nyheter

  • Mani Shankar Aiyar: “jag får mycket mer hat i Indien än den kärlek jag får i Pakistan”

  • Rahul Gandhi tempel besök är inte communalism: Mani Shankar Aiyar

  • BJP-ledaren rör sig domstolen söker uppvigling fall mot Mani Shankar Aiyar

KONGRESSEN LEDARE Mani Shankar Aiyar, som stod i centrum för en politisk storm över en middag som bestod av före detta Pakistans utrikesminister Khurshid Mahmud Kasuri och Pakistan högkommissarie Sohail Mahmood, är just nu i Pakistan. Han har rest dit för att delta i Karachi Litteratur festival, och det är sannolikt att besöka andra städer, bland annat Lahore. Aiyar, som en gång var generalkonsul i Karachi, har fina minnen av staden och har många vänner och beundrare det, och är uppenbarligen en skål av Pakistan litterära krets.

Vad som I Dag

BJP huvudkontor i Delhi är redo att flytta från 11, Ashoka Väg 6, Pt Deen Dayal Upadhyay Marg denna månad. Partiet planerar att flytta in i sitt nya kontor på 18: e februari. Med tanke på att en stor del av partiet anser i gynnsamma datum för sådana förändringar, många är nyfiken på valet av datum som faller dagar efter Maha Shivratri. Ett intressant faktum är den 18 februari och kommer att vara exakt 18 månader sedan Bhoomi Poojan för det nya kontoret utfördes den 18 augusti 2016.

Vägen Till Bengal

MED FEM Rajya Sabha platser från West Bengal på grund av för biennalen valurnorna nästa månad, Trinamool Congress medlemmar på väg till en pension är att utveckla panik. Med anledning av den hårda konkurrensen som de är rädda för re-nominering som många pensionärer från andra partier, särskilt Samajwadi Party, gör resor till Calcutta för att utforska sina chanser. Vad gör utomstående försöka sin lycka med Mamata är Trinamool chief förkärlek för att skicka icke-politiska lättviktare till överhuset. Ingen bör bli överraskad när minst två SP aspiranter cite deras Bengali ursprung för att imponera Mamata. Med SP: s krympt styrka i den församling, det är i en position att bara skicka en till Rajya Sabha mot sex avgångar från festen.

För alla de senaste Delhi Konfidentiell Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App