Delhi kans op zware regenval, hagelbui vandaag; sneeuwval in Himachal: IMD

0
45

Delhi is de kans om getuige te zijn van een onweersbui vandaag (Bestand)

Gerelateerd Nieuws

  • 10 treinen geannuleerd, 19 vertraging door mist in noord-India

  • IMD-ranking: India klimt tot rang 51 voor het aantrekken van talent, laag op het onderwijs investeringen

  • Snelle opwarming van de Arabische zee onder oorzaken van de 3-voudige stijging in onregelmatig regen in centraal India: Weer deskundigen

Delhi is de kans om getuige te zijn van een onweersbui gepaard met hagel op maandag door een actief westerse verstoring van oorsprong boven de centrale delen van Afghanistan. De IMD heeft voorspelde onweersbuien in verschillende delen van Noord-West-India, en zware regenval of sneeuwval in geïsoleerde plaatsen over Uttarakhand, Himachal Pradesh en Jammu & Kashmir.

“Onweer gepaard met hagelbui zeer waarschijnlijk op geïsoleerde plaatsen over Jammu Divisie, Himachal Pradesh, Uttarakhand, Punjab, Haryana, Chandigarh & Delhi, Uttar Pradesh, Jharkhand, interieur Odisha, centrale Maharashtra, Marathwada, Vidarbha en Madhya Pradesh op februari 12,” de IMD zei in haar rapport.

“Verstrooid om vrij wijdverspreid regen of sneeuwval zeer waarschijnlijk boven de westelijke Himalaya-regio in de loop van februari van 11 tot en met 13 met een piek van de activiteit op 12,” vermeld.

Op zondag, delen van Madhya Pradesh, Uttar Pradesh, Chhattisgarh en Vidarbha ervaren zware regenval begeleid door een hagelbui. Volgens rapporten, een boer werd gedood in de hagelbui, terwijl velen werden gewond in Maharashtra. Verschillende velden ook te lijden schade. De Maharashtra regering drong er bij de boeren voor te bereiden voor de ontijdige regen en hagelbui, na de IMD raadgevend.

Lees | Maharashtra: Hagel en onweer schade oranje, tarwe; lichte regen waarschijnlijk vandaag

De minimum temperatuur in Delhi is waarschijnlijk te zweven rond de 14 graden celsius, met een maximum temperatuur van 21 graden celsius, een lichte stijging van 2-4 graden celsius uit normaal wordt verwacht, te wijten aan de westerse stoornissen.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App

© IE Online Media Services Pvt Ltd