CRPF män folie militanta’ bud till attack Srinagar camp, stöter på gång

0
68

Stöter gång på Karannagar område (ANI)

Relaterade Nyheter

  • Srinagar: 30-timmars mötet slutar, två aktivister sköts ned nära CRPF camp

  • Försök att attackera Srinagar säkerhet camp omintetgjorda, CRPF man dödades i eldstrid

  • Srinagar stöter på LIVE-UPPDATERINGAR: CRPF jawan dödade, Låt fordringar ansvar

Varning Central Reserve Police Force (CRPF) vakter hindrade ett försök av militanta ” för att attackera en säkerhet camp i Srinagar är Karan Nagar området tidigt på måndag morgon. Från och med nu, ett möte som pågår mellan de krafter och de militanta efter den senare flydde från platsen. En CRPF personal som ihållande kulor i den bränning som är känt för att ha gett efter för skador. Den avlidne har identifierats som Mujtahid Khan.

Tjänstemän sade att två aktivister försökte smyga in den 23 Bataljonen CRPF lägret tidigt på morgonen. Dock alerta vakter i tjänst de träder in i lägret, och tvingar dem att fly från platsen. Snart efter, CRPF och polisen började en sök-funktion för att spåra de två aktivister. Det är ett utbyte av brand äger rum nära Medical College. Islamister tros vara någonstans i en av byggnaderna i området.

En invånare berättade Den Indiska Uttrycker att de hörde skottlossning nära till Medical College. “Bränning har nu slutat”, sade han. En senior polis sade att de militanta kunde gömma sig i den närbelägna orten och verksamheten är i full gång.

Srinagar stöter på LIVE-UPPDATERINGAR

Dagens attack bud av militanta kommer två dagar efter misstänkta Jaish-e-Mohammad terrorister attackerade Sunjwan militär station där totalt sex personer dödades. De sjukdomar som ingår fem soldater — två gemensamma tullåtgärder, tre jawans — och en civil. Organ av tre terrorister har återhämtat sig så långt. De beslag som gjorts från dem som ingår AK gevär, stor mängd ammunition, enligt fat granatkastare och granater.

För alla de senaste Indien Nyheter, ladda ner Indiska Snabb App