Alliantie met Rajinikanth onwaarschijnlijk als zijn politiek is saffraan: Kamal Haasan

0
46

Verwijzend naar Rajinikanth verklaringen over zijn politieke entry, zei hij, “ik hoop dat het niet saffraan. Als het gaat om saffraan, ik zie een duidelijk inzicht in (tussen ons), tenzij hij geeft een andere verklaring die overtuigt mijn rationele geest.”

Gerelateerd Nieuws

  • Geen films meer voor mij, zegt Kamal Haasan

  • Allu Arjuna, Mahesh Babu kan dappere Rajinikanth de Kaala aan box office

  • Stunt scène uit Rajinikanth de Kaala gelekt, gaat viraal

Acteur Kamal Haasan, die onlangs aankondigde dat zijn binnenkomst in electorale politiek, zei dat een bondgenootschap met Rajinikanth is onwaarschijnlijk als zijn politiek is “saffraan”. “De alliantie kan of niet kan gebeuren, maar wacht voor de manifesten,” Haasan zei, het aanpakken van een van de leerlingen conferentie in Harvard Kennedy School op zondag.

Verwijzend naar Rajinikanth verklaringen over zijn politieke entry, zei hij, “ik hoop dat het niet saffraan. Als het gaat om saffraan, ik zie een duidelijk inzicht in (tussen ons), tenzij hij geeft een andere verklaring die overtuigt mijn rationele geest.”

Hij voegde eraan toe, “Het woord ‘Dravidische’ geeft een pan-nationale identiteit. Dravidische is niet iets wat over een paar politieke partijen in Tamil Nadu. Belt mij op een Tamilian is ook een identiteit. Een Tamilian is niet een kwalificatie, maar een identiteit. Kwalificatie, je moet verdienen,” zei hij.

Haasan gezegd dat op 21 februari, de dag dat hij wordt gepland om de lancering van zijn partij uit Ramanathapu-ram, hij zal ook de aankondiging van een plan om het aannemen van een dorp, in elke wijk in Tamil Nadu.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App