AIMPLB verdrijft lid die adviseerde de minnelijke schikking in geval Babri

0
66

Nadwi geplaatst zijn voorstel suggereert een buitengerechtelijke afwikkeling op de eerste dag van de meet, waardoor een furore.

Gerelateerd Nieuws

  • Shia raad van bestuur chief slams AIMPLB, noemt het een ‘terroristische organisatie’ tak

  • Shia raad van bestuur chief Wasim Rizvi slams AIMPLB voor het verdrijven van Salman Nadwi

  • Zal dragen op het werk op te lossen de Babri Masjid probleem van de rechter, zegt Maulana Salman Nadwi

De All India Muslim Personal Wet van Bestuur (AIMPLB) heeft verdreven zijn lid Salman Nadwi nadat hij weigerde te trekken zijn suggestie dat de Ram Janmabhoomi-Babri Masjid geschil beslecht moeten worden buiten de rechtbank. Nadwi werd uitgesloten in AIMPLB drie dagen aan in Hyderabad dat gesloten op zondag.

Op zondag, AIMPLB ook een verklaring waarin werd aangegeven dat het land gaat door een zeer kritieke fase, en de democratische waarden worden systematisch uitgehold. De verklaring van die minderheden, vooral de Moslims en de andere achteruit secties, worden onderworpen aan een golf van wreedheden. Pogingen zijn ook te wijzigen aspecten van de Sharia, het zei. “Onder deze omstandigheden, Moslims zeker zijn onzeker voelen. Er is geen twijfel dat de huidige dagelijkse omstandigheden in het land zijn een zaak van de ernstige bezorgdheid van de Moslims. Maar zelfs in deze moeilijke tijden, er is geen noodzaak voor de Moslims voelen zich neerslachtig, of teleurgesteld, of verliezen hun geloof in hun kracht,” verklaarde, toe te voegen dat Moslims moeten rusten geloof in de Almachtige.

Nadwi geplaatst zijn voorstel suggereert een buitengerechtelijke afwikkeling op de eerste dag van de meet, waardoor een furore. Hij bleef weg de volgende dag vertelde De Indian Express dat hij zou doorgaan met de besprekingen met de Hindoe-groepen naast de Kunst van het Leven oprichter van Sri Sri Ravi Shankar.

Voor al het laatste India Nieuws, download Indian Express App