Statue av enhet: 45-år gammel arbeidstaker faller død på stedet

0
62

Med hans død, slektninger sa familien mistet sin bare tjene medlem.

Relaterte Nyheter

  • I skyggen av Statue Av Samhold, på jakt etter en skole, sykehus

  • For Sardar Patel statue, olje Strømforsyningsenheter er “rettet” til å betale Rs 200 crore

  • Statue av Enhet i fremgang – kjernen i knærne i posisjon

En konstruksjon arbeideren arbeider ved siden av Statuen av Enhet i Gujarat falt til hans død på fredag, sparking av en protest av arbeidere, kort forstyrre arbeidet, på lørdag. Arbeiderne krevde erstatning for familien til den avdøde arbeidstaker fra selskapet kontrakt for prosjektet — L&T. De ønsket også å ta omsorgen for arbeidstakerens kroppen. Etter intervensjon av L&T tjenestemenn, arbeidere gjenopptok sitt arbeid, kan følgende forsikringer fra selskapet tjenestemenn.

Hendelsen skjedde på fredag når Mehendi Rasool Siddiqui, en 45-år gamle arbeideren fra Jharkhand, styrtet til sin død ved å falle av en under bygging broen som er en del av den ansiktsløftning som Kevadia Koloni i Narmada-distriktet er å få til Statue of Unity prosjektet. Siddiqui jobbet på bygging av broen som er en del av firefelts innfartsveien til Statue of Unity. I henhold til Kevadia Koloni politiet, Siddiqui ble uvel og svimmel og falt fra en høyde mens du arbeider på området.

Han ble kjørt til sykehus i Vadodara for behandling, men døde av skadene. Når Siddiqui kroppen og kom ikke tilbake til Kevadia koloni på lørdag, arbeidere protesterte og stoppet byggingen, krevende at kroppen skal bli overlatt til dem. Imidlertid, L&T tjenestemenn intervenerte for å takle situasjonen og tilbød seg å ordne en buss for noen arbeidstakere til å besøke Vadodara hvor kroppen hadde blitt holdt.

En offisiell sa, “arbeiderne ble forsikret om at kroppen ble sendt tilbake til landsbyen sin i Jharkhand, hvor hans familie kunne utføre sin siste olje. Arbeiderne var i sorg etter tapet av en av sine egne, og det gjorde ikke hemme arbeidet. De fleste arbeidstakere tilbake til nettsteder mens noen besøkt Vadodara. De tok også et foretak som den avdøde arbeideren familie vil bli gitt en anstendig kompensasjon.”

Så mange som 4,500 arbeidstakere – for det meste innvandrere fra hele landet — arbeider på Statuen av Enhet prosjekt som også har mye allierte anleggsarbeid bortsett fra de viktigste statue. Prosjektet er planlagt ferdigstilt innen utgangen av 2018.

Det er sannsynlig å bli åpnet av Statsminister Narendra Modi i forkant av Lok Hus valget i 2019.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App