OPP Lok Hus bypolls: BJP banker på Modi-Yogi faktor, Opposisjonen på sin ‘feil’

0
54

Den bypolls vil også være en test for Kongressen etter sin imponerende ytelse i Gujarat meningsmålinger i desember, og mer nylig i bye-valget i Rajasthan. (Representativt bilde)

Top News

  • India vs Sør-Afrika 5th ODI Live Cricket Streaming Online Score: Når og hvor du skal se IND vs SA 5th ODI

  • India vs Sør-Afrika LIVE Score 5th ODI: Virat Kohli, Rohit Sharma ta India forbi 100-kjøre-merket

  • Død av Asias Joan of Arc

Med en måned igjen til Gorakhpur og Phulpur Lok Hus bypolls, BJP er banktjenester på “prestasjoner av Modi og Yogi regjeringer” for å beholde de to seter mens Opposisjonen er teller på “feil i Uttar Pradesh regjeringen” for å løsne dem fra det.

Den BJP er teller på “prestasjoner av Narendra Modi-ledede regjeringen i Sentrum og Uttar Pradesh Chief Minister Yogi Adityanath,” å få electoral suksess selv som Kongressen har sagt det vil markere “feil av staten” før folk.

Gorakhpur og Phulpur Lok Hus valgkretser ble fraflyttet ved chief minister Adityanath og hans stedfortreder Keshav Prasad Maurya henholdsvis, etter at de ble medlemmer av OPP Lovgivende forsamlingen.

Den bypolls vil også være en test for Kongressen etter sin imponerende ytelse i Gujarat meningsmålinger i desember, og mer nylig i bye-valget i Rajasthan.

For BJP, Gorakhpur forutsetter betydning som det er bastion for OPP Chief Minister Yogi Adityanath, som har representert det i Lok Hus fem ganger. Før Adityanath, Gorakhpur var representert i Parlamentet med sin mentor Avaidyanath tre ganger.

Phulpur, på den andre siden, som en gang var den bastion av Kongressen, og representert ved første Statsminister, Jawaharlal Nehru, for første gang vært vitne til en safran økning i 2014 Lok Hus valg, når Maurya gikk av med seieren.

Den Lok Hus bypolls er ansett for å være den første store slaget på stemmeseddelen, etter BJP stormet til makten i OPP i 2017 Montering valg, bagging 325 ut av 403 Montering seter sammen med sine allierte.

Valget Kommisjonen hadde på fredag (februar 9) kunngjorde at bypolls på plassene vil bli avholdt på Mars 11.

“BJP er alltid klar for valgene. Vi er en kadre-basert partiet. Jeg er overbevist om at festen vil forbedre sin vinnende margin,” OPP BJP talsperson Rakesh Tripathi fortalte PTI.

Utstråler tillit til at BJP vil feie bypolls, Tripathi sa, “den 11 Mars er en viktig dato for oss, som det var på denne dagen i fjor at BJP og deres allierte hadde vunnet 325 ut av 403 Montering sitteplasser i OPP. Deretter (i 2017) vi hadde samlet på utførelsen av Modi regjeringen. Nå, vi har prestasjoner av Yogi og Modi myndigheter (for å vise til folk).”

Ta en jibb på Kongressen og SP, sa han, “De to store partiene hadde smidd et pre-poll-alliansen for å bestride Montering meningsmålinger. Nå, Opposisjonen er mer spredt. Når de ikke kunne skade BJP unitedly så hvordan kan de skade (BJP) ved å bestride individuelt.”

Men Kongressen hevdet at en atmosfære av frykt er rådende i OPP, og det vil markere feil av Yogi Adityanath regjeringen før folk.

“Vi vil konkurransen fra både parlamentarisk valgkretser. OPP-regjeringen har mislyktes helt på lov og orden foran. En atmosfære av frykt er rådende i hele staten. Problemene er langt fra løst,” OPP Kongressen talsperson Ashok Singh sa.

Anklage BJP av “ikke tilfredsstillende” sin meningsmåling lover, Samajwadi Partiet sa at velgerne vil straffe BJP. “Vi er overbevist om at folk vil lære BJP en leksjon for å lage falske løfter i løpet av de siste valg, og ikke å oppfylle dem,” SP talsmann Sunil Singh Sajan sa.

“Vi er klar for meningsmålinger. Vi kommer til å bestride sterkt på begge setene på vår egen styrke.” Sajan hevdet også at offentlige stemningen var ikke gunstig for BJP-ledet regjering på grunn av dårlig lov og orden situasjon.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App