Narendra Modi i Muscat: PM tar graver på Kongressen, smeller sin “stil av misgovernance’

0
50

Statsministeren sa at hans regjering er å utvikle neste generasjons infrastruktur i landet med tanke på behovene til det 21. århundre.

Ta en graver på Kongressen, Statsminister Narendra Modi i kveld sa India er bildet hadde lidd på grunn av en lang liste av svindel i forrige regimet og hans regjering jobbet hardt for å endre stilen av misgovernance”. Å ta opp den Indiske diaspora på Sultan Qaboos sportskompleks i Oman er hovedstaden hvor han kom denne kvelden på et to-dagers besøk, Modi sa at med mantraet “minimum regjeringen, maksimum og selskapsledelse”, hans regjering var å arbeide for å gjøre livet til innbyggerne lettere.

“Landet kan ikke fremgang i det 21. Århundre med en stil av misgovernance. Den lange listen av svindel (i det tidligere regimet) hadde skadet India ‘ s bilde. Vi har jobbet hardt for å få ut landet fra at fase av misgovernance,” sa han. Modi sa hans regjering har skrapet 1400-1450 utdaterte lover, laget prosedyrer enkel, betaler oppmerksomhet til folks problemer med oppriktighet og ta handling på dem som en del av arbeidet for å endre kultur og selskapsledelse i new India.

“Alle av oss er det å arbeide for en “ny India”, hvor de fattigste av de fattige kan strebe etter å oppnå sin drøm,” Modi sa en jublende folkemengde under hans time lang tale. “Folk har allerede begynt å føle en forandring,” sa han, midt chants ‘Modi Modi’. Statsministeren sa at hans regjering er å utvikle neste generasjons infrastruktur i landet med tanke på behovene til det 21. århundre.

“Vi arbeider for å gjøre transportsektoren co-avhengige. Motorveien, luftveiene, jernbane og vassdrag blir integrert sammen i henhold til hver andre behov,” sa han. Modi sa i new India, det er ingen svindel og beslutninger er ikke lenger unngås. Han sa utfordringer som er akseptert og mål er oppnådd. “Dette er eksempel på en endring arbeidet kultur i det nye India,” statsministeren sa.

“Når vedtak er gjort med ærlig hensikt og klar politikk, nasjonen sparer penger. Når det eksisterende ressurser blir best utnyttet, landet sparer penger,” sa han, og nevner eksempler på hvordan hans regjering har lagret en lakh og 40 tusen crore rupees gjennom økt effektivitet.

“Vi er reforhandlet olje-tilbud (som er undertegnet av tidligere regimer) med Qatar og Australia, og nå må vi betale Rs 12,000 crores mindre enn hva vi ellers ville ha gjort,” sa han. “Med hjelp av teknologi, vår regjering brukes direkte nytte overføre ordningen og lagret over Rs 57,000 crore av penger som kunne ha gått inn i feil hender,” la han til. Han sa i årets budsjett, hans regjering hadde innført forsikring for 10 crore fattige familier som kan benytte fordelen av fem lakh rupees årlig.

“Selv ut kritikere er ikke imot ordningen, men spør hvordan vil det være mulig? Jeg bare sier at India er det landet som en gang bestemmer seg for, fullfører oppgaven,” sa han.

Modi fortalte medlemmer av det Indiske samfunnet at de er partnere i å realisere visjonen om nye India. “De åtte lakh Indianere i Oman er gode-vil ambassadører som har bidratt til utviklingen av landet. Jeg får en følelse av hjemme i Oman. Dette er bare mulig på grunn av mennesker og ledelse av Oman,” sa han. Statsministeren sa at det faktum at han leverte åpningstale på Verden Regjeringen Toppmøtet i Dubai viser at Indias vekst er økende.

“De siste tre årene, har vi blitt bedre Indias forbindelse med Gulf-landene,” sa han, og legger til at med Indias økende fremgang og troverdighet, Gulf-land som har økt sin interesse i landet. Modi sa bånd av India og Oman har alltid vært sterk til tross for opp-og nedturer i det politiske miljøet i begge landene. Han sa også at Indiske diasporaen har spilt en viktig rolle i å styrke disse båndene.

For alle de nyeste India Nyheter, last ned Indian Express App